Alindoga0705 Merhaba geçen hafta cuma günü 29 haftalık doğum yaptım acil sezeryana alındım bir haftadır sütüm güzel gelirken yani ne çok ne de az gelirken bugün sütümü az geldiğini fark ettim bu durumu yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı sizce normal mi
Yamanikomm Alindoga0705 benimde öyle oldu ben normal günüğmde sezeryan yaptım meseşa hastanede sağdığımda 60 cc süt geliyordu iki göğsümden ne zaman eve çıktım alalhım10-30 cc üstüne çıkamadım nerde yanlış yapıyorum anlayamıyorım
Birceninannesi Alindoga0705 dönem dönem artma azalma olabilir sütünüzde. Bol bol dinlenin, uyuyun, bol sıvı alın stresten uzak durun. Bebek yanınızdaysa emzirin değilse 2-3 saatte bir sağım yapın, gece de alarm kurup sağın mutlaka. Hiç korkmayın artar😇
Ceylanaras Alindoga0705 biyerde okumuştum sütünüzü sağarken mutlaka bebeğiniz yanınızda olsun ya da fotoğrafını karşınıza alın öyle sağın diyordu. Annelik duyguları mı kabarıyor nedir Allahım be büyüksün🙏🥰
Yasemin38 Alindoga0705 bol bol su için dinlenmeye özen gösterin fırsat buldukca vee sütünüz konusunda hep pozitif düşünün😊hurma tüketebilirsiniz. Ve sık sık emzirin kuzucuğu😊
Alindoga0705 Yamanikomm valla bende ayni sekilde ne oldu anlamadım. Bebegim yogun bakimda emziremiyorum daa ama sagiyorum
Yamanikomm Birceninannesi yaa ben bu dedikeleriniz hepsini yapıyorum bebek yatınca hemen onla fırsatım olunca yatıyorum emziriyorum 20 dk tutuyor ara ara emiyor her istediğinde mememi veriyorum pekmez komposto yeşillik yiyorum düzenli değil ama yiyip içiyom gün içinde bol su içiyom bestlak damlada sadece sağıma çok vakit bulamıyorum bulsamda mak. İki göğüs 30 cc ama çoğalmıyor acaba berde yanlış yapıyorum
Yasemin38 Alindoga0705 tez kavuşun inşaAllah bebeğinize. Bizde ilk doğduğunda 5 gün ayrı kalmıştık😔 her 2 saatte bir sağım yapın mutlaka.
Birceninannesi Yamanikomm kaç günlük bebeğiniz? Sanırım daha yeni doğum yaptınız. süt üretimi bebeğin ihtiyacına göre oluyo kendinize zaman tanıyın kimsenin doğumdan hemen sonra 100 cc sütü gelmiyo😊 bol bol ten teması kurun bebeğinizle mümkünse her gün ılık duşa girin ve eşinize söyleyin sırt masajı yapsın size internetten bulabilirsiniz. Doğum yaptığımda ebemiz söylemişti çok işe yarıyor. Her emzirmeden sonra da sağım yapın. Makinanız varsa en düşük ayarda sağım yapın yoksa süt akışını tayziklendiriyor. Ben erken doğum yaptım bebeğim 1 hafta kuvözde kaldı göremedim emziremedim çok üzüldüm ona rağmen bu dedklerim sayesinde sütüm geldi 7 aylık hala emiyo😊 ama sakın üzerinizde baskı kurmayın mama zehir değil gerekirse tabiki takviye yaparsınız karnı doysun sağlıklı olsun önemli olan o☺️
Mervi-10 Alindoga0705 ben bestlak damla kullanmıştım 36+6 da doğum yaptım günde 3 defa 20 damla kullandım sütümü çok güzel arttırdı