Asellmirammm Kızlar istanbula gidecem uçakla bebek arabamızı götürebiliyomuyuz ve nasıl götürecem bagaja versem kırılırmı napmam gerekiyo
Betim Asellmirammm bagaj teslim ederken size araba için büyükçe bir poşet veriyorlar uçağın girişine kadar gidiyorsunuz görevli yardım eder arabayı poşete yerleştirip teslim ediyorsunuz. Uçak indikten sonra da size teslim ediyorlar tekrar
birkedibirbebekannesi Binerken uçak kapısında teslim edip yine indiginizde uçak kapısında teslim alabiliyorsunuz isterseniz. Normal bagajlar gibi gitmediği için kırılma ihtimali yok denecek kadar az😊
Saitkereminannesi Tam uçağa binerken görevli sizden alıyor uçaktan inerken görevli tekrar size teslim ediyor kırılma gibi bi durumu olmuyor bazı havaalanları içine koymanız için torba veriyor kirlenmiyorda
Asellmirammm Betim anladım canım teşekkürler bebeğim 3 aylık kanguruda kullanamıycam napıcam bilmiyorm
Nur06 Canım uçağa binerken bebek arabası yada puset ne varsa görevliler yardımcı oluyor size bi iş kalmıyor bide kanguru tavsiye ederim mutlaka valiz flan daha rahat etmeniz adına kanguru halihazır takılı olsun sizde
Nur06 Asellmirammm kanguru sakıncası oluyormki 1 aylıkken kullananalar var bi bilgim yok o konuda ama daha iyi olur tabi karar sizin ben 6 aylıkken ilk binmiştim çok hareketliydi onda bile rahat durmuyodu ama yani çok faydası olmştu 2 valizle bide sırt çantası