Dilay2879 Kızlar hepatit b li anne varmı lütfen yardımcı olun. Hepatit b olup bebeğine bulaştıran anne varmı
iyilik80 Dilay2879 bebeginiz tasiyici olur siz hepatit b iseniz. Ayri bir asisi var dogfugunda yapiliyor.
Asel-pinar Dilay2879 canım bende hepatit b var 7 yıl filan oldu. bebeğim doğduğu gün bi aşı yaptılar ona geçmemesi için hepatit b Li annelere özel 24 saat içinde yapılması gerekliymiş . Yani sizde de varsa bunu belirtmeniz gerekirdi doğumda .
Dilay2879 iyilik80 doğduğunda iki doz aşı yapıldı ama emziriyorum meme başı kanamalarınndan bulaşırmı başıma geldi maalesef
iyilik80 Dilay2879 bebeginiz zaten tasiyici oluyor onun icin memeden gelen kanin bir önemi yok yani.aaisida yapilmis korkmaniza gerek yok sakin olun. 🌹
Gulgugul Dilay2879 Dilay2879 aşısı tamsa bulasnaz. Ayrıca kan yoluyla bulaşması için cilt bütünlüğünün bozuk olması lazım. Yani bebeğiniz saglikliysa ağızda midede yara yoksa bulaşmaz rahat olun
Dilay2879 nurelem canım bebek doğdu aşıları yapıldı emzirdim ama kan gelmiş memeden süte karışmış korkuyorum başına gelen varmı
Dilay2879 iyilik80 canım ben de taşıyıcıyım doktor aşısını yaparız bir şey olmaz ona bulaşmaz demişti ama işte bu meme başı kanaması geldi başıma çok tedirginim. Siz taşıyıcı olur derken ona bulaşırmı diyorsunız
Melekkerem Dilay2879 bende hepatit var doğdugu zaman emzirmedm aşı vuruldu ondan sonra hiç sknti olmaz dedi doktorum bende de aynı durum olmuştu çünkü meme ucum kanamisti aşı vurulduysa sknti olmaz Allahın izniyle. Sonraki aşıları da ihmal etmezsin zaten😍
Melekkerem Dilay2879 bu ay yaptırdık canım kan tahlili değerlerine baktırmak için çok şükür bir sknti yok
Dilay2879 Asel-pinar belirttim canım iki doz aşı yaptılar biri immunglobulin idi. Daha sonra emzirirken meme başımdan kan geldi sütümw karışmış bebeğim içmiş ben ondan korkuyorum
Asel-pinar Dilay2879 anladım kuzum benim yani aşıları yapıldı nihayetinde içini ferah tut geçmez aşıların koruyuculuğu var 😇🙏