Selam hanımlar. Oğlum 3 gün önce 1 yaşına girdi. İlk bebegim ama daha önce yeğenim.1 bucuk yaşına gelene kadar ben büyüttüm ister istemez yeğenimle oglumu bazen kıyas ediyorum. Oğluma bir sözcük.ogretmek istediğimde tekrar etmiyor. Anne baba mama bıcı bıcı cici vs diyor sıralıyor kanepeden veya yataktan ayaklarını sallayarak ineriliyor veya oralara tırmanıyor el kol hareketleriyle dans ediyor insanları seçiyor sevgisini belli ediyor falan ama bir yerde karamsarlığa düşüyorum. Yeğenim 1 yaşına geldiğinde renkli topları önüne koyar kırmızı hangisi dediğimde eliyle gösterirdi oğluma ogretmek istediğimde bakmıyor bile başka oyunlara dalıyor. Her bebeğin gelişimi farklı bunu bilmeme rağmen benim öğretmek istediklerime kayıtsız kalması beni korkutuyor. 1 yaşından büyük bebegi olanlar benimle bu konudaki tecrübelerini paylaşabilir mi endişe etmem gerekiyor mu. Bu yasaklardan dolayı hastaneye de gidemiyorum ebemizi ve çocuk doktorumuzu arad bununla ilgili korkacak birsey yok evham ediyorsun diyorlar ama bilemiyorum