balbocegimmm 5 aylik kiz bebegim var gunde sadece 8 saat kadar uyanık kaliyor bu normal mi? Saçma gelecek ama merak ediyorum endişe duyuyorum bu kadar uyumasından. 12de yatırdım normalde bi bucuk iki saat önce uyanması lazımdı hala uyuyor nerdeyse 6 saat oluyo
Katarsis balbocegimmm burada okumuştum bilgi bölümünde günde 5 saat gece 10 saat uyurlar benim de oğlum 5 aylık
balbocegimmm Mom070 günü gününü tutmuyor 10 da ilacını verip yatiriyorum bazen 4 te bazen 6 bazen 8 de uyanır
Waris balbocegimmm gece en az 10 saat uyuması lazım hatta 11-12 saat. Gündüz çok uyuduğunda uyandırın ki gece uykularından çalmasın. Aslında toplamda uyuması gereken saati uyuyormuş kızınız ama gündüz saatleri biraz fazla olmuş. Sonuçta gece uykusu daha önemli. ☺️Tabi belki hipoglisemi de uyutuyor olabilir. Bu arada çok çok geçmiş olsun.
balbocegimmm GoGirl tesekkurler. Aynen uyku büyütür diye kıyıp uyandirmiyorum acaba cokmu uyuyor diye endişe ettim
Nohutannesi balbocegimmm ilk doğduklarında o nedenle besliyoruz. Şekerleri düşerse daha cok uyuyup sarılık oluyorlar. Belki de normaldir sizi endişelendirmek istemem ama bebeğinizin özel bir durumu varmış o nedenle danışmanız faydalı olur🌸inşallah her şey yolundadır minik kuş uykucudur🙏🏻🥰