1ikizannesi Mochi göğüs pompası kullanan var mı? Sadece emzirirken mi kullanılıyor yoksa normal sağım gibi kullanabilir miyim bebeklerim emmiyor çünkü boşuna almış olmayayım
Annelikseruveni 1ikizannesi iki şekilde de kullanıyorum ben. Bazen bebeğim emerken bazen de işimi yaparken takıyorum o sağıyor
Babybloom 1ikizannesi normal sağım gibi değil de, memenin dolu olduğunu hissettiğimde takıyorum(emzirmiyorken) baya süt topluyor. Ama meme boşken makineler gibi sağım yapıp süt getirmez.
Hilalkahveci Ben kullanıyorum aynısından bebegim birini emerken birini sagıyorum bazende bebegim emdikten sonra kalan sütü sagıyorum gögsümü boşaltmak için
Hilalkahveci 1ikizannesi evet evet kendi yapıyor sagımı ben biraz sıkıntı çekmiştim ellerde sagmak zorunda kalmıştım bazen pompa yaparlen bende üsten sıkıyorum istemeden 😊 ilk zamanlar az az geyor ama ilerleyen zamanlarda mşktari cogalıyor benim bş gögğsten 90 bazen 120 çıkıyor maşallah diyim de 😊
Adalet_gk Teşekkür ederim canım inşallah işe yararda bende kurtulurum mamadan sürekli ağlıyor yoksa işim çok zor
Aselbensu Boşuna almayın hiçte işe yaramıyor silikon tam oturmuyor göğüs ucuna dolarken bianda vakum açılıp süt döküyor cok döküldü elektrikli pompa daha iyi
Babybloom Aselbensu 8 aydır kullanıyorum bir kez bile dökülmedi, hatta memede o takılıyken ev işi yapmışlığım bile var🤣 YouTube videoları izleyin belki bir hata yapıuorsunuzdur, çöpe gitmesin paranız. Kullanınca güzel bir şey çünkü.