Ocakgunesim Kizlar benim oğlum öyle inat ki doğduğunda meme vereceğimde dudağını büzer ağzına almazdı şimdi 15 aylık yemek vereceğim zaman dudağını b büzüyor yemiyor nasıl yediricem beynim durdu artık
Mehtapakgl Ocakgunesim çok klişe olacak ama bırak yemesin. Nasılsa acıkacak. Gelecek yanına. Ben bazen çocuklarımıza açlığın ne olduğu fırsatını vermediğimiz için yedirmekte güçlük çektiğini düşünüyorum.
ipeku Ocakgunesim ay cnam benmkide ayniii sabah beri agzina sadece 3 kasik girdi ac ac uyuyo 🤷🤦🏼♀️ 10ayligiz. İnsanlar kandirarak yedir diyo ama basa gelen anlamıyor dedigin gbi cok inat kandirildiginida anlıyor kilit resmen agzii 🤷 demekki bubsorun gecmiyo allah yardimcimiz olsun ya
Bhrrzgr Ocakgunesim benim oğlum da 15 aylık 10kilo yok aylardır aynı kiloda💆♀️ Ben önüne koyuyorum kendi yemeye çalışırken yediriyordum ancak hepten yememeye başladı. Sürekli emmek istiyor ondan sanırım. Ben de kendimi üzmeme kararı aldım aç olsa yer diye düşünüyorum.
kaansmom Ocakgunesim bizde 16 aylığız aynı durumdayız malesef kaşığı görünce kaçıyor sürekli süt istiyor sıvı şeyleri daha çok sever oldu bu sıralar salyalarl akıyor yine dişten diye düşünüyorum Allah kolaylık versin yemeyen çocuk çok zor
Ocakgunesim Mehtapakgl bıraktığım zamanda oluyor mesela bu sabah yemedi cidden hiç ısrar etmedim midesi grulduyor resmen duyuyorum yani ama hala daha da yemek istemiyor gelmiyor
ipeku Ocakgunesim benmkide ayni canm yasitlariyla 2kilo var fark 🤦🏼♀️ napicaz hic bilmiyorum ya bu yeme konusu yildirdi beni artik kendimi bitkin hissediyorum resmej iskencedeyiz sanki yerken. Zorlassm olmuyo ve ters tepkiden korkuyorm ne çözüm bulmaliyi bilmiyorum. Zinco verdi doktorum ama ise yaramiyo sanki pek. Poliviti oneren cok 🤷