ilknrshn 1.5 aylık oğlum var. Hem emziriyorum hem süt sağıyorum. Minik olduğu için süt fazla kalıyor. İstanbulda yaşıyoruz. Buzlukta fazla anne sütüm var. İhtiyacı olana yardımcı olabilirim
Cheerfulmom ilknrshn merhaba İstanbul’da nerde oturuyorsunuz ? Annem kanser hastası onun için anne sütü arıyorum
Yusracar24 ilknrshn merhaba, buraya anne sütü arayan biri yazmıştı yan komşusunun bebeği için. Annesi vefat etmiş bebeğin, yulaf unu su karışımı ile besleniyormuş, acaba görür mü bu postu bilmiyorum 🙄 bebekte 1 bucuk aylıktı geçen hafta post açmıştı kadın
Elanurk12 ilknrshn merhabalar 45 günlük erkek bebeğim var sütüm gelmiyo ve bebeğim memeyi red ediyor eğer bağış yapilmadiysa almak istiyorum
purplemelon Cheerfulmom benim babamda kolon kanseri.gercekten anne sütü iyi geliyor mu? Doktor mu söyledi?
Anne4 purplemelon anne sutunun içerisinde kanser hucrelerini olduren antikorlar var diye biliyorum. hatta bi tane profosor vardi kemoterapi aldirmayip anne sutu icirtiyodu
Cheerfulmom purplemelon Benim bir tanıdığım kanser hastasıydı doktoru önermiş içtikten sonra kan değerleri çok yükselmiş,bir arkadaşın daha komşusu pipetle besleniyormuş ama anne sütü içtikten sonra hızla igleşmiştim. Prof.Dr.Erkan topuz da anne sütü içebilen hastalarını kemoterapiye sokmadıgını söylüyor. Anne sütü mucizevi bir sıvı inşallah şifa olur diye umuyorum sizinde varsa hastanız bir araştırın isterseniz
nazlieylul ilknrshn keşke yakın olsaydık beneğim kanında enfeksiyon çok yüksek ve bağışıklığı düşük yükselmiyo bi türlü anne sütüne ihtiyacı var o da bende çok sütüm olsaydı böyle olmazdı bebeğim iyileşirdi
ilknrshn Yusracar24 o kişiyi nasıl bulabilirim? Lütfen yardımcı olun yulaf unu ile bebek mi büyür? Anne sütü veririm ben seve seve
Yusracar24 ilknrshn buraya bir post açalım geçen hafta yan komşusunun bebeği için süt arayan hanım bize ulaşın diye belki görür nasip 😥