Berfinnn Biittercikolata aşkım bir tatlı kaşıgı karbanotı kaseye kat birazda su kat temiz biz tülbentle ağzının için temizle doyurmadan önce
Deletedmom5284 Biittercikolata ağzının içine akıtıcaksın yaralara 2 güne geçirir Göğsüne de sürebilirsin
Sadebiri Biittercikolata Benim kizimdada var doktr ilaç kullanma henüz çok küçük demişti dilini karbonatlı suyla sil iyi gelir demişti şuan onu uyguluyorum iyiye gidiyor 😊
Derya71 goker05 goguse surmek icin canesten verdi bird icinde sadece bir tane ila bulunan bir mantar ilaci
Biittercikolata Aselipekveannesi Tamam kuzumm cok tesekkur ederim dün yaptım baya baya ilk denemeye ragmen cok rahatladi😘😘
Biittercikolata Hepinize çok teşekkür ederiim dün başladık elhamdülillah gözle görülür şekilde baya azaldı 2 gün daha yapsam bitecek gibi💋
Berfinnn Biittercikolata acıyacak evet ama faydasını da göreceksin bende yaptım oğluma 3 4 kere canı canıyordu ama mecburdum
Doga0202 Biittercikolata günde 3 sefer 1 damla damlat dedi doktorum ama o kadar yoğundu ki damlayla falan geçmedi🤷♀️ ben de çareyi kulak çubuğunu ilaca batırıp dilinin üzerine surmekte buldum. Çok sukür gecti, dilerim sizinki de çabucak geçer
Biittercikolata 2kezanneoldu oda yariyor du ama cok değil hafif eksiltiyordu mikostatin i 2 kere kullandim geçti resmen ya şükür