Asleres Kızlarr bebeğim 3 aylık ve 2-3 gündür gündüz uykusunda dalmakta zorlanıyor ve sıçrıyor sürekli. Kucağıma alıyorum sakinliyor dalıyor yatağına bıraktığım da yine sıçrayarak kendini uyandırıyor. Sizin de başınıza geldi mi bu? Geçici bir durum mu yoksa
Msyshsbsbshsh Asleres evet benmde öyleydi geçti şükür 4 5 aylıkken falan bitmişti galiba . Sağlıkla büyüsün
Ultraslan40 Asleres kendini boşlukta hissederlermiş bizler gibi o yüzden sıçrarlarmış, benim oğlum da çok sıçrardı, hemşiremiz bir iki gün kundak yaptı yattığı zamanlar, sıçramaları azaldı.
mavisgozlum Asleres canım kundaklama imkanın varsa kundakla elleri açıkken çok oluyo çünkü benim bebeğimde de öyle oluyodu ben kundaklama yola çare buldum şimdi 2 3 saat rahatsiz olmadan uyuyo
Oyku_nisa Asleres o büyüme atağından kaynaklaniyor benm bebeğim 4 ay 10 günlük inanılmaz sıçrıyor 4.ay atağındayiz ama atak bitince sıçramalar da bitiyor.
Msyshsbsbshsh Asleres ben hiç kundak yapamadım beceremiyordum açıkçası eşim hep gülüyordu bende bı daha yapmadım herhalde kundaktan dolayı öyle sicriyordu
Anne12- Asleres elini kolunu bağla yani kundak yap inşallah sıcramaz elleri korkutuyor küçük yavrucağı benim cocuklarımda öyle oluyordu kundakladım geçti
mavisgozlum Asleres ya evet baştan yapmayinca öyle oluyo benim bebeğim de doğar doğmaz on gün kubezde kaldı elleri açık alıştı ben de kundakladim eve gelince ahliyodu ağlar ağlamaz emziriyorum emerken ağlaya ağlaya alıştı şimdi yine agliyo ama sonradan emmeye başlayınca susuyo