AND-20 Karanim25 bende de aynı olmuştu digerkisi ay da yine adet oldum şimdi takip ediyorum 3 ay olcak mı diye
Aselinannesii6 Karanim25 lohusa kanamasıdır o benim de kesilip kesilip geliyordu 60 gün boyunca devam etti sonra kesildi 11 ay sonra adet olmuştum
Karanim25 Nil614kara hayır o da ara ara geliyordu ama rengi kahverengiydi bu sefer gelen kan kırmızı resmen adet kanı gibi
Nil614kara Karanim25 Lohusa kanamanız devam ediyordur bence gidişattan anlarsınız aslında uzun sürerse lohusa kanaması devam ediyordur.
basaktpe12 Karanim25 lohusa kanaman devam ediyordur benimde 20.günde bitti sonra yeşilimsi akıntı halinde gelmeye devam etti
esmirna16 Karanim25 Benim lohusa kanamam kahverengi de geldi kırmızı kan gibi de geldi 40 gün boyunca. O yüzden lohusa kanamaniz devam ediyor olabilir sanki
mavisgozlum Peki bende bisy sormak istiyorum kanamalarda sonra böyle pedinize parça parça kan pıhtısı gibi kahverengimsiyle karışık şeyler geldimi ben de doğum yapalı 28 gün oldu bugün öyle şeyler gördüm korktum açıkçasi
Cihan mavisgozlum doktor bana elin kadar parçalar düşürebilirsin korkma ama iki tane büyük parça çıkarsa mutlaka kontrole gel dedi küçük küçük olanlar normalmiş ama büyük olanlar normal değilmiş
mavisgozlum Karanim25 artık alttan muayene etcekler korkusuyla bı daha kadın doğuma gitmem sanırım 😂😂
mltmkrkl mavisgozlum benim de oldu 40 günde anca düzeldim 52.gün de adet oldum geçen doktora göründüm hiçbişi yok ultrason baktı alttan sıkıntım yok dedim
Oyku_nisa Karanim25 lahusa kanamasidir o benimkide kesilip geliyordu bende adet oldum sanmıştım ama bu şekilde 40 çıkana kadar devam etti bebeğim 4 aylık daha yeni adet oldum 1sene adet olmayanı bile duydum hemen gelmez sanmıyorum lahusa kanamasidir o canm