Tünaydın Kızlar
Oğlum daha 14aylık ama sinir küpü gibi geziyor evde hani derler ya her istediğini yaparsan yüz bulur aynen öyle ben her istediğini yapmam ama ailem ve eşimin ailesi her istediğini yapar onlarda şimarır ve suanda belki de keşfediyor ama aşırı hiperaktif benim ünitem küçük benim dizime geliyor boyu oğlum ona cıkıyor hemen kaşla göz arasında televizyonun kablolarını cekiyor aksama kadar sinyal kablosu takıyorum
Eşim abur cuburları dolaba koydurmaz bende erzak dolabına koyuyorum dışarıya oğlum hemen çekmeceyi acıyor ordan çikolata kraker vs elime koyuyor aç diye açmıyorum kendine vuruyor yere atıp kendini ağlıyor suan eşim çok atmaya indi giderken kapının önüne oturdu kalkmıyor hala ağlıyor sonra beni çekiştiriyor evde hersey ortada dolaplarda kilit olmasına rağmen açmayı öğrendi tencere kap kaçak hersey evde kıyafetlerim yemek masamın çekmecesi kırıldı içine girip oturuyor sizinkide böylene vallahi yoruldum bi yere gitmiyorum onunla aşırı kurcalamaya meraklı kırnaya dağıtmaya çok eğilimli babası da böyleymiş aşırı hiperaktif olduğu için tedaviye başlamışlar ama gitmemişler bu durum sadece bizde mi