theAna İyi bayramlar. Ek gıdaya 4,5 aylıkken başladık. Şuan 6 aylık oğlum, kapuz kaçıncı ayda veriliyor? Siz kaçıncı ayda verdiniz yazar mısınız
NaimeYilmaz theAna Verdim ben o aylarda. 1 yaş sınırı olmayan her şeyi 3 gün kuralı ile verdim. Özellikle mevsim meyve sebzelerinden sakınmadım.
2kezanneoldu theAna sadce çilek yiyemez 2 yaşından önce ama karpuz kavun bunların sakıncası yok su zaten çiş olur 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lilayda theAna kizim 12 aylik tam zamani simdi karpuzun veriyorum. Ama aşırı gaz yaptı bizde surekli pirt pirt geziyo 🤣 sonra netten baktim ne alaka diye hakikaten gaz yapiyormus karpuz ilk kez duymuştum 😂
theAna NaimeYilmaz 2kezanneoldu Mom078 Lilayda defnesmomm Teşekkür ederimmm 🌸 mevsimi olduğu için ben de denemek istedim ama tereddüt ettim, deneyelim o zaman. Alerjik durumumuz yok ama çilek gibi sorun olur mu diye kafama takılmıştı 😇
defnesmomm 2kezanneoldu çilek 1 yaşından itibaren verilebilir. 😊 🍓 15 aylık kızıma 3 gün kuralı ile denedim, alerjik bir durum olmadığı için veriyorum artık, mevsimi zaten
Fatma_52 theAna kizim 9 atlik 2 hafta once vermistim. Fazla yiyince bezi fazla doldurup tasirabiliyorlar aman dikkat🤭