Hilalaslan Bebeğim önceleri 2 gögsümü de emerdi birkaç gündür tek gögsümü emip uyukluyor yeterli doyuyormudur acaba sizce? Günde 3 4 defa kaka ve idrar yapıyor tek gögüs gelişim için yeterlimidir sizde?
bilgemira Hilalaslan brnim kizimda 3 aylik sol mememi almadi birgun ama sağ memeyi aliyodu sol meme catlicakti artik sagma makinam da yok . Once sag memeyi verdim uyudu sonra sola gectim emdi arada yapar oylr ama ben hallediyorum cok korkmustum solu birakcak diye . Cisini gunde 4 kez baya dolu sekilde aliyorim bazen 5 gece prk yapmiyor kaka da 3 gunde bir yapiyor bu aralar ama beline kadar sıçıyor komple banyo yaptırıyorum o yuzden .
SeraAslan Merhabslar benim bebeğimde ilk aylarda tek göğüsümü emdi diğerini emmek istemiyordu, doktorum tek göğüs yeter ama diğer göğüsünüde vermektende vazgeçme dedi. Uğraştım sonunda diğer göğüsümüde emdi. Şuan iki göğüsğmüde sorunsuz emiyor.
Hilalaslan SeraAslan bazen alıyor bazen almıyor sol meme istemediğinde yine de veriyorum 2 kere cekiyor bırakıyor
SeraAslan Hilalaslan iki göğüs ucunuz birbirinden farklıdır muhtemelen , canınızı sıkmayın, çok zorlamayın ama arada vermeye calısın, kesinlikle tek göğüste yetiyor. Zaten mideleri çok küçük.
SeraAslan Hilalaslan ne demek vazgeçmeyin alıyorlar eninde sonunda ben ilk aldığı memeyi veriyordum bir süre sonra diğer mememe çeviriyordum hızlı bir sekilde o zamn anlamıyordu