AygulSina Bebegime ormek istiyorum ama yapabilirmiyim bilemiyorum var mi oren? Belki bir kac tiyo verebilirsiniz
Cerenes26 AygulSina youtubedan video izleyerek örebilirsin. Ilk başlangıçta çok işe yarıyor ben video izleyerek öğrendim.
Birumutturan AygulSina Basit aslında bi başlasan canım ben elim3 hiç tığ almamıştım bi başladım şimdi ticaretini yapıyorum bağımlılık yapiyo elimden bırakmak istemiyorum ve sadece youtube dan izleyerek öğrendim
Kahvegerek AygulSina benim Elimden asla örgü gelmez bi arkadaşım örüyor oğluma da Aslan örmüş uyku arkadaşı oldu çok seviyor onu. Bi kitap almış modelleri hep ordan çıkarıyor bana karmaşık geldi ama belki siz yapabilirsiniz
AygulSina tgbmhr satis bende yapmak istiyorum. Kucuk prens amigurumisi gordum yapabilirmiyim diye dusunuyorum
Cerenes26 AygulSina heves istek varsa çok daha zevkli oluyor örmek. Deneyin ilk yaptgnz iş çirkin olucaktr muhtemelen ama ördükçe güzelleşecek. Sök ör sök ör hep o şekilde öğrendm bn. Şimdi bebeğim uyusada örsem diyorum.
dide86 AygulSina bak youtube a sihirli halka ve sık iğne dene önce iple sonra tarif bul nette var insgramda var benim ablam amigurumi yapıp satıyoda o yüzden bu kadar detaylı anlatıyorum bende yapıyorum
AygulSina Birumutturan ticateti bende yapmak istiyorum ama tabi kendimi gelistirmem lazim. Tig ile orebiliyorum bunuda yaparim