Cgdmltr93 Kızım 4 aydan beri tek meme emiyor 11 aylık. Bu ara ikisini emmek istiyor. Diğerinde süt yok damla damla geliyor sarı şekilde. Ve çok acıyor ilk zamanlardaki gibi. Emzirsem süt gelir mi acaba tekrar. 7 ay geçti üstünden
irem93 Cgdmltr93 bende tek meme emziriyorum bebeğim 4 aylık,inşallah benim oğlumda döner çift memeye ☺️darısı benim de başıma 😂
Eliftav Cgdmltr93 gelir hatta sağım da yapın,sarı sarı süt gelicektir muhtemelen ve bebeğinize çok yararlı
Hamzanilays Cgdmltr93 gelir uyarılır ve gelir siz o isterse verin emdkce artar ne güzel cift emzirmek dha iyi tek emzirenlerde boyut farkı cok bariz oluşuyormus
birfincantuzruhu Cgdmltr93 lansinohun göğüs ucu kremi varsa sur yoksa tahin yağı sür acısına iyi gelir canim
Cgdmltr93 irem93 inşallah canım 6-7 aydan sonra memeye düşkünlükleri artıyor. Emzirme konusunda çooook çektim çok üzüldüm emerse 10 sene emzirecrğim yeter ki emsin dedim bu sefer de çok düştü ama olsun emsin dee
Cgdmltr93 irem93 Bu çocuk emmez. 1 aya bırakır senin sütün yok deyip psikolojik baskı uyguladılar. Kaynanam dk başı mememi mıncıklardı. Çok şükür 11 aylık olduk darısı size inşallah
irem93 Cgdmltr93 benimde ahtım var gittiği yere kadar emzireceğim inşallah yeterki o emsinde 😂Süt söz konusu olunca herkes başımıza kral kesiliyor maşallah kimseyi dinlememek lazım ama öyle olmuyor işte 🤦🏻♀️Bende sürekli sağmak lazım die biliyorum aktif tutmak lazım sürekli memeyi.
Wonder_woman Cgdmltr93 benim ki 5 aylıkken bıraktı daha da almadı 1 yasında ama göğüslerimden sıksam damla damla az az gelir sarı tadı tuaf versem mi ?
Eliftav Cgdmltr93 anneden gelen süt bozulmaz,eğer içinize sinmiyorsa 4-5 kere sağım yapın sonrasında verin
Eliftav Cgdmltr93 hem emzirin hem sağım yapın,sğt mutlaka artacaktır az az artış olacaktır hiç merak etmeyin,meme uyarıldıkça süt üretir,her annenin bebeğine sütü yeter hiç endişelenmeyin elinizden geldiğince emzirmeyi deneyin
Cgdmltr93 aylaamayorgun ahhh o zaman neden sustum bende bilmiyorum şimdiki aklım olsa parçalarım o eli
iamthed Evlat edinenlerin bile çok inanınca sütü geliyor. Sizin de böyle böyle gelir tabii. İstiyorsa emzirmeye devam edin