haziranin25i dilara92 şuan the sinner izliyoruz gayet güzel Blacklist New Amsterdam Lupin Murder The Serpent İnto The Night Snowpiecer bu dizileri de öneririm. Bir sürü dizi izledik şuan aklıma gelenler bunlar
dilara92 haziranin25i cok teşekkür ederim snowpiecerde başlayıp 2 bölüm iZleyip bıraktıklarım arasındaydı. Newmamsterdam ı da düşünüyordum. (:
alinsmom1 dilara92 blacklist kesinlikle tabi polisiye seviyorsanız . Hayatımda zevkle izledim diziler arasında ilk yani
dilara92 Oylesine_biri kraliyet dönemi dizilerini cok severim nedense the crownu 1.bölümü izleyip bırakıyorum:(
dilara92 WillyWonka canım aynen cok kere izledim knları frienda özellikle favorim ama üstünden zaman geçince izliyorum tekrar 😅
Mommysharkdoodoodoodoo dilara92 en son modern family bitirdim çok hoşuma gitti sıcacık bir komedi bence
dilara92 Mommysharkdoodoodoodoo ona da başlayıp bırakmıştım bayağı önce🤭 frienda ve how ı met your mother gibi sarmamıştı ama kaç yıl oldu yeniden şans verebilirim🥰
dilara92 Mirac_bbk elite i sevemedim malesef,bridgertona bayıldım😍 behind her eyes ta aynı sekilde. Digerlerine bakacagım😍