Derinikom Merhaba arkadaslar 2,5 aylik bebeğim var sütümü sagmak icin mochi almayi dusunuyorum nasil memnun musunuz birde kullanan varsa hangi marka süt saklama poseti onerirsiniz?
Cheddar Derinikom sütü sağmaktan ziyade emzirirken diğer memeden gelen sütü toplamada başarılı. Onun dışında verimli sağım yapmıyo. Süt poşetide lanisoh kullanmıştım
Babybloom Derinikom sağım yapmasından ben memnundum. 60-90 arası sağım yapıyorum genelde. Ben emzirirken diğer gğüse takma olayını beceremedim. Bebeğim sürekli ayağı ile vuruyor filan. Diğer göğüse taksam orda da baya işe yarardı sanırım. Lansinoh süt saklama poşeti kullanıyorum bu arada
Bebegim_28 Derinikom sütü sağmak içinse kullanışlı değil, ama benim o dönemi sütüm çok fazlaydı hem fazlalığı almak için hemde süt tazyikli gitmesin diye bi miktarını almak için kullandım yani ilk 3 ay kullandım sonrası kullanışlı değil
Mahbuss Derinikom Ben kullanıyorum ama normal zamanda pek iyi sağım yapmıyor. Bebeği emzirirken diğer göğsüne takınca daha iyi verim alıyorsun
Momslife Derinikom benim canımı çok yakıyordu dayanamayıp çıkarıyordum aslında iyi süt topluyordu belki de ben mi yanlış kullandım bilemiyorum süt saklama poşeti bebedor ve e bebeğin kendi markasını kullandım ama en iyisi bebedor bence
Katya Derinikom doğrudan süt sağmak İçin değil ama emzirirken diğer memeden akan sütü toplamak İçin ya da göğüs çok şişince sertleştiği için bebek tutamıyor onu azaltmak İçin kullanmıştım. Bu açıdan avantajlı ama sütüm gelsin sürekli sağıyım dolaba atıyım falan diye düşünürsen onun İçin elektrikli lansinohun süt sağma makinesini öneririm ben onu kullanarak çoğalttım sütümü. Süt saklama poşeti yine lansinohun kullandım ben. Üzerine tarih falan yazıyorsun gayet kullanışlı.