Öncelikle Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun hanimlar 🍬🍬 şimdi soruma geçelim biraz karışık lütfen idare edin.. Arkadaşlar bir önceki postumda anlatmıştım mecburiyetten geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz diye. 3 aylık igneden dolayı adet sıkıntısı yaşıyorum ilk adetim iğneyi bıraktıktan sonra 25 martta oldum Nisan ayında maalesef kaza oldu ertesi gün hapı kullandim 1 hafta sonra kanamam oldu 4 5 gün süren bu ay henüz olmadım Hormonlarım düzeldi mi onuda bilmiyorum. Lütfen önceki postumu da okumadan yargılamayın geri çekilmenin bende bir korunma yöntemi olmadığıni biliyorum ama mecburum. Benim bir kaç gün önce 3 4 gün süren kasıkta batmalarim oldu test aldım negatif. Sağlık ocağında da kan testi yapmıyorlarmis artık gidemedim 1 saat önce mide bulantım da başladı sebepsiz yere şüpheleniyorum. Ayrıca eşimin patronu covid oldu eşimde aynı ortamdaymis ama temas yok maskesini hiç çıkarmamış mide bulantısı covid belirtisi olabilir mi yoksa gebelikten mi şüphelenmeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim 💐🌷🙏