saribaykus 13 kg fazlalıgım vardı 15 nisanda dıyet+su bugun itibari ile hedefime ulaştım metebolzmam cok hızlı cabuk kg verenlerdnm gobekte kalmadı ben cook az varla yok arası bısey kaldı bakalım oda sporla gıder ıns dert etmıyor azim ve hırs istikrar olduktan sonra yaparsınız hepsı bogazı tutmaktan gecırıyor o pastayı yemegı cıkolata yı yemezsen ne olur hıc bısey ölmezsn ama kg verırsn tartıda eksi gordukce dahada gayretlenr hırs yaparsn boyle boyle hedefine ulasmanda kolay olur o pastayı yedım say o cıkolatayı yedm say dıyetıne devam et unutmaki dıyet ac kalarak zayıflama degıl bilakis diyet listesine uyunca daha tok ve dinc oldugunu fark ediyorsun cunku saglıklı ve hergun aynı saatlerde yiyorsun aç kalarak zayıflama hem verılen kiloları daha hızlı almayı hemde direncsz kalıp tansiyon düşmesi kan şekeri düşmesi halsizlik gıbı sorunlar yapıyor pskolojk olarak bır sureden sonra beyinden mıdeye aclık sinyalleri gıdıyor bu kez yemege karsı saldırganlık oluyor eskıye nazaran daha fazla yeme istegı oluyor bos yere dıyetısyene o kdr para vermeye gerek yok ınstegram da bırsuru dıyet sayfaları zayıflayan bireylerin kahvaltıdan ara ogune kdr yedklerının paylasıldıgı sayfalar var bak oraya cnm aynısını uygula 2 3 gun zorluk cekersn sonea alısır miden ara ogun lerı oluyor dıyette onları tuket muhakkak aclık hissi olmasada spor olarak Hergn 45 dk leslie ve 2,5 lt su sezeryan yapanlar ıcın uygun bır spor diyetten once detox yap kendıne once bır ödemin gitsin dukan birası cok guzel odem atıyor YouTubeden bakıp yapabilirsin soda lımon yesıl cay malzemeler (Emzirmeyen anneler için) bol eksili günler 😍💕