Mervee123 Kızlar zayıflamak için bitkisel kapsül kullanan var mı? Çayların çok etkisi olmadığını duymuştum ama zayıflama kapsülleri ne denli işe yarıyor acaba?
Cheddar Mervee123 bence sağlık açısından pek uygun değildir diye düşünüyorum 🧡 güzel bir beslenme programı ve bol su en ideali
Kimimkiben Mervee123 Ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, diyetisyenler neden var olay bu kadar kolaysa? Ben korkarım öyle çay hap map bişeyler 😂
Mom022 Mervee123 Ne çayların ne hapların zayıflamak icin bir etkisi olduğuna asla inanmıyorum. Resmen sektör haline geldiler ve sırf bu ikisi yüzünden sağlığından canından olanların haddi hesabı yok. Hiç bulaşmayın derim.
Mervee123 Cheddar Bende tereddüt ediyorum açıkçası dediğiniz gibi.Sağlığa zararı olur mu diye düşünüyorum😕
Mervee123 Kimimkiben Aynen bende korktuğum için cesaret edemiyorum 😅 Kısa yoldan zayıflayalım diye sağlığımızdan da olmayalım Allah korusun😕
Mervee123 Mom022 Haklısınız gerçekten.Görüyoruz hep haberlerde filan.Sağlığından olan çok insan var.Bitkisel de olsa içeriği herkese iyi gelmiyor
Mom022 Mervee123 gerçekten katkı malzemesi olmasa ve işe yarasa dünyada kilolu insan olmazdı. Sen yediklerine dikkat et bıkmadan üşenmeden egzersizlerini yap. 1 ay vazgecmeden dişini sıkıp yapıp sonuçlarını görürsen hiç bırakmazsın eminim 😌
Mervee123 Mom022 Çok tatlısınız ya.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için☺️ İnşallah verebilirim inşallah🥲 1 hafta kadar yapıyorum da devamını getiremiyorum genelde🤦🏻♀️