Hasancahitmommy_ Merhabalar bebeğim 50 günlük hiç uyumuyor huzursuz ve kusuyor burnundan ve aşırı derecede ağlıyor katılacak derecede süt alerjisinden mi acaba bunun için nasıl anlaşılır ne yapmak gerekir ve hangi mamalar kullanılıyor
sdyrnkgn Hasancahitmommy_ gaz da olabilir. Damla kullanıyo musunuz? Süt alerjisinin farklı belirtileri de var. Deride döküntü, kanlı kaka mukuslu kaka gibi. Bunlar var mı?
Drindniz Hasancahitmommy_ özel raporla mama veriyorlar doğar doğmaz öğrendik 18 aylık hala süt alerjimiz var
Hasancahitmommy_ sdyrnkgn bio gaia san siblexs kullanıyorz ama işe yaramadı gibi zaten 3 günde 1 tuvalete çıkıyor kaka ve çok şiddetli ağlama mamadan Sonra aşırı kusma burnundan bile her defasında kusuyor
Babycio Hasancahitmommy_ bio gaia bize hiç yaramamıştı. Çok huzursuzluk yaptı. Gaz damlası olarak nurse harweys kullanmıştım. Günde 3 kez 10 damla doktorum o şekilde kullanmamı söylemişti gaz sorunu çok çekmiştik. Benim oğlumda 2 buçuk ayına kadar burnundan kusma olaylarını çok yaşadı nefes alamayacak şekilde tıkanıyordu burnundan süt gelince. Sürekli olarak tetikteydim her an her dakika. Çok zor bir durum gece uyku uyumuyordum ya burnundan kusarsa diye. Her emzirme öncesi burnunu şırında serum fizyolojik ile temizliyordum. Fazla emmesinden kaynaklıymış meğer. Emme süresini kısalttım ve kusma sorunumuz kalktı çok şükür
Drindniz Hasancahitmommy_ çok küsüyordu burnundan bile aşırı gaz huzursuzluk yüzünde kızarıklar vardı zaten sonra kriz geçirdi alerji yüzünden test yapıldı anlaşıldı
Hasancahitmommy_ Drindniz ya benimkide çok kusuyor burnundan kusuyor huzursuz peki testte çıkıyor mu sadece öyle aman aman kızarıklık yok
RuzgarMommys Ezbere bişey yapmayın 50 günlük bebek Doktora gidip şikayetlerinizi söyleyin doktor vi teşhis koysun