Drindniz Merhaba kızlar bebeğimi sütten kestim 2. Gecemiz bitti ama göğsüm çok doldu elimle rahatlatacak kadar sağdım iki kere buz koydum soğuk suyla yıkadım adaçayı nane çayı içtim nane koydum nafile önerebileceğiniz bir şey var mıdır bu ağrı dayanılmaz
Kubra__41 Drindniz evet canım bende aynı durumu yaşadım ben nane yaprağı koydum buzdolabına koy ilk soğutup göğsüne birsürü koydum o çok fayda etti bana da keseli nerdeyse 4 ay olacak hala süt geliyor sağınca hemen çekilmiyor
ZynpErn Drindniz bnmde ilk gecem olacak hayrlisiyla cok mutsuzum nasl gececk aksam 8 den beri vermiyorum
Erdemvenannesi Benim ablam yeşil kalıp sabunu iki memesine de koyup bağlamıştı 3 gün durmuş hem sütü kesilmiş hem de ağrısı olmamış 🤷🏻♀️
baloglus Erdemvenannesi Beyaz lahanayı ıslatıp soğuk koyuyordum göğsüme. 20 dakika da bir değiştiriyordum. Birde nane içtim bu şekilde kesildi. Hatta kesildiğini düşündüğüm için bıraktım başa döndük biraz sıkıntı yaşadım. Ama lahananın faydasını çok gördüm ben.
Erdemvenannesi Drindniz Annemde zamanında sütünü öyle kesmiş denemekte fayda var inşallah işinize yarar
Drindniz ZynpErn benim ikinci günüm bitti çok zorlu bi bebek kızım çok düşkün kararlı oldum artık mecburen sürekli soruyor bende çok üzülüyorum ama mecburdum sizde üzülmeyin
SibelMuammer Kuzenim maydanoz koymuş . Göğsünü komple maydanozla kapamış çok kolay kesildi ağrımadı falan demişti bundan sonra doğurursam yine aynını yapıcam demişti.
Erdemvenannesi baloglus mastitte rahatlatıyor ama öyle tamamen süt kesilmesi yok, demek ki bünyeye göre değişiyor
SibelMuammer Drindniz işe yararsa beni etiketleyip bilgi verir misiniz lütfen bayramdan sonra bende bebeğimi sütten kesicem😐
Drindniz SibelMuammer tabi yazarım yine şimdi buzla kompres yaptım yarım saat kadar biraz rahatladım ama yuvarlak bilye gibi şeyler fark ettim umarım hemen düzelir
Drindniz Lightning yan etkisi çok dedi yine bir anda kesmiyormuş onu da dün sordum yukarıda yazan çözümleri deneyip geçmezse son çare artık teşekkür ederim yine de