Tgcee Merhaba 2.ay aşısıyla beraber rotarix aşısını ilk dozunu yaptıracağım yan etki gördünüz mü ateş oldumu bilgi verirseniz sevinirim
spaceship Tgcee merhaba. Oğlumda yan etkisi olmadı, ishal olabilir demişlerdi. Ateş bildiğim kadarıyla beklenmiyor. Tabi kişisel farklılıklar olabilir, şifa olsun.
Anne4 Tgcee bnmde yan etki olmadı. bebeginizin alerjisi ve ishali varsa yaptırmamaniz gerekiyo diye bliyorum
mbuket206 Tgcee Birşey olmuyor canım 2 bebeğime de yaptırdım çok şükür içine ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz
Babycio Tgcee Doktorum ateş olmaz demişti ama istersen ateş düşürücü verebilirsin demişti. 1 çay kaşığı calpol vermiştim. Ateş huzursuzluk hiç biri olmadı çok şükür
Tgcee spaceship uçak yolculuğu yapacağız aşıdan 3 gün sonra o yüzden biraz tereddütlüydüm çok teşekkürler
spaceship Tgcee rica ederim ne demek, umarım yan etkisiz geçirirsiniz. 3 gün sonrasına zaten yan etkisi kalmaz diye düşünüyorum ama sağlıkçı arkadaşlara danışmakta fayda var
Tgcee mbuket206 bir arkadasım aşıyı yaptırdığında zor geçtigini ateş yaptıgını söylemişti teşekkürler yorumlara baktım içim rahatladı