lingolingo Kizlar kullandiginiz tavsiye edebileceginiz mama sandalyesi var mi? Evde tekerlekli olanlardan var ama daha kibar bir sey istiyorum. Ikiye ayrilip masa ve sandalye olanlar var kafam onlarda ama yorumlarda kararsiz kalkiyorum help me canlarim 😊🎈
leynanin_pembemantosuu lingolingo ben dolu aldım memnunum fiyatıda uygun önünde 3 tane oyuncağı var çevremde masalı kullanan var hiç memmun değiller keza internettede memnun olmayan çok insan var
hypatia lingolingo ikea antilop. Temizlemesi kolay, kendi kolay, pratik sök tak. Banyoya bile onunla sokuyorum bazen. Çok kirlenirse bahçede hortumla yıkıyorum daha ne olsun ki
lingolingo leynanin_pembemantosuu az once baktim ona hic yorum yoktu gectim hemen birde minderk yok uzerinde ayri mi aldiniz?
Gulsahhhh lingolingo ikea antilop bende tavsiye ediyorum boruları çıkart taşı yanında heryere kesinlikle çok rahat
minnosizmmm lingolingo ikea antilop kullanıyorum aşırı pratik temizlemesi kolay hafif sök bagaja at istediğin yere götür bide sallanıp düşma olayı sıfır tavsiye ederim