mnnakanne Prensesannesi21 bence cok iyi bily almna gerek yok ben normal bi oyuncakcıdan 90 tlye aldım oglm 2 ay kullandı emekleyince binmiyo aglıyo kaldırdık🙂
Ssena123 Prensesannesi21 bize doktorumuz kesinlikle önermedi erkek bebek olduğu için o yüzden biz yürüme arkadaşı kullanıyoruz :)
Brconer Bence yürüteç yerine zip zip alabilirsiniz onlar daha iyimiş ben yürüteç kullandım pişmanım biraz fazla tuttuk yürüteçte şimdi emeklemiyor yüz üstü felan yatıyorum uğraşsın diye ama emeklemek istemiyor
Prensesannesi21 Brconer Bende cok zorda olmadikca kullanmam genelde yere birakirim arada yürüteç kullanırım isim olunca flan
Brconer Prensesannesi21 sen bilirsin ama bir kere koydun mu devamı geliyor en azından bende öyleydi işim olunca koyarım dedim ama iş işten geçti
Giizz Familyboy kafa travmalarının çoğu yürüteç yüzünden oluyor. Çok fazla ev kazalarına sebep oluyor. Skolyoz omurga eğriliğine sebep olur. Vücut ağırlığı kalçada olacağı için kalça problemleri oluşturuyor. Daha yürümeye hazır değilken koyulduğu için ayak yapısı bozuluyor. Bu ve benzeri bir sürü şey var 🌸