eminemre99 yanlış yapıyorsunuz tabi çocuğun karnı doyuyor sanmayın hipnoz oluyor sadece farkında olmadan yiyor. Unutmayın mideye doyma hissini veren beyin sinir hücreleri nöronlardir. Çocuk ne yedigini anlar ne de doyduğunu. Acımasızca olacak belki ama ben biraz dominantim bu konuda. Yemek yemiyorsa yemesin 3 günlük bebek değil açlıktan ölmez zaten fizyolojik olarak hayatta kalmak için mücadele eder. Yani gerçekten açlığa dayanamadığı noktada yemek yemek ister. Çok kötü Bi bağımlılık. 16 aylık oğlum var yanlış anlamayın eminim yemek yemeyen bebekler çok cok daha zor oluyor benim oğlum yemek yemeyi sever - yanlış anlamayın lütfen nispet için söylemiyorum - ama eğer yemeyen Bi bebek olsaydı da peşinden koşmazdim bununla ilgili çok kitap okudum daha hamileyken kurallarını koymuştum. Gün içinde yediği bir muz bile onu tok tutuyor. Akşam bazen yemek yemek istemiyor bir iki denemeden sonra yine yemiyorsa indiriyorum sandalyeden o yemek isteyince geliyor. Ara öğünleri hafif tutmaya çalışıyorum ki akşam yemeğinde yememezlik yapmasın diye. Yani oh yedirdim karnı tok diye sevinmeyin çocuk yemek yediğini bile bilmiyor :(