Mom084 Ne düşüyorsunuz 15 Mayıs’ta sozlesmeyi kabul etmezsek kullanılamicakmis mesajları görüp cevap veremicekmisiz Başka uygulamaları da düşündüm aslında baktım da wp da sadece fotoğraf konum mecbur bide telefon erişimi istiyor Ama telegramda bipte daha fazla erişim istiyor siz neler düşünüyorsunuz Kalır misiniz Başka uygulamaya mi gecersiniz 💆🏻♀️
Mom095 Mom084 valla bence tüm uygulamalar aynı ya. İllaki hepsinde bişeylere erişim izni veriyoruz. Ben kalırım değiştirmem cağğğğnımm fatsapımı 😜😂😂
Ikrazumra19 Mom084 bizi kim dinlesin 😀 diger uygulamalar garip geliyor whatsap alistik iyice ya kabul.ederim heralde
iremyy Mom084 Hemen hemen hepsinde bu tarz şeylere izin veriyoruz.Ayrıca Whatsapp, Bip, Telegram üçlüsüne baktığımız zaman Bip ve Telegram uygulamalarının güvenlik açıklığı Whatsapp’a göre daha fazla.O yüzden Whatsapp kullanmaya devam edeceğim.
DurununAnnesi12 Mom084 sakın ha yağmurdan kaçarken doluya tutunmayın telegram signal rusya’nın bilgileriniz rusya’nın elinde olur ki telegram ve signal rusya’da yasaklanmış
Mom084 Mom095 bende öyle düşüyorum işte sonuçta bı telefon verip bı fotoğraf erişimi ille istiyor hepsi 💆🏻♀️
Ayla-T Ben kabul ettim adamlar bunu zaten yapıyordu sizin haberiniz yokken şuan yasalardan dolayı onaya sundular.Benim anamla dedikodumu ne yapacaklar bana çok saçma geliyor başka uygulamalarda da buradaki verimi alamıyorsunuz.Hepsinde izin veriliyor erişime size sormadan yapacaklar
Mom084 Ayla-T ahahah bazen annemle konuşurken arkadan su sesi geliyor gibi oluyor bende bagriyorum bizi boşa.dinlemeyon gıybet var burda diyorm😆😆😆
Biricikkk Ayla-T aslında olay sadece dedikodudan ibaret değil sizin fotoğraflarınızi paylaşım hakkını da vermiş olacaksınız yani başka sitelerde fotonuzu gorebilirsiniz ses li mesaj gonderiyorz casus programlarla sesli imza onayı ile başka şeyler de yapılabilir kart fotosu paylaşıyorsunuz bunu da kullanabilme hakları var olma olacak
Mom980 Mom084 Ben çoktan kabul etmiştim bile. Aman kim ne yapsın benim konuşmalarımi,zaten hangi programu indirsek bir sürü şeye erişimine izin veriyoruz zaten
Dilaranne Mom084 cevap veremiceksek nasıl mesaj gelecek 😀 o sözleşmeden vazgeçtiğini açıkladı diye biliyorum. Ajan değiliz neyimizi görüp okuyacaksa okusun 😀
Mom084 Dilaranne aslında subattaydi ya herkes ayakları diyr 15 Mayıs a kadar gün vermişti şimdi haberlerde görünce burdan sormak istedim ama.herkes wp diyor bende devam edicem diğerinde kabul etmemiştim çünkü gelen yazıyı 💆🏻♀️😆
Mom084 DurununAnnesi12 aaaaaa 🙄🥺 peki o kadar orayı yükleyen oldu 🙄 bip neyse de telegram bana hiçanyikli gelmedi aynı face veya Instagram gibi kullanıcı adı oluyor englledigin kişiyi orda engel yapamıyor müssun gibi gibi
PortakalliKahve Mom084 bende devam edicem. Diğer uygulamaların güvenirliği ne malum ? Özel bilgi paylaşımında dikkat edilirse sorun olmaz. Hatta bir yerde okumuştum sanırım iban gibi bilgileri ses kaydı olarak atarsak depolamaları daha zormuş. Yazıdan ziyade özel bilgilerde ses kaydı öneriliyordu. Tabi doğruluğunu bilemem
Mom084 PortakalliKahve aa aslında doğru bu sesle atılmalı bazı özel şeyler 💆🏻♀️ Corona bitmiş gibi bide derdimiz wp 😆