Yigit34-60 Seseff karbonatlı su cocugun canını acıtıyor ayrıca tahrıs edıyo ben kullandım cocugum acıdıdan cok agladı doktor bı tane damla verdı onu kullanıyorum
Kuzey_Kerem Seseff SAğlık ocağında bir ilaç vermişlerdi adı aklıma gelmedi şimdi onunla bir kaç sefer sildiğim de geçmişti birde meme uçlarını temiz tutmak silmek gerekiyor
NurrA Karbonatlı su canım ılık suya çay kaşığının ucu ile karbonat koy karıştır gazlı bez yardımıyla sil bebişin ağzını günde 3 4 kez geçer Allah şifa versin bebişe de sağlık
goker05 NurrA pamukçuk illa dili ağzı bembeyaz pamuk gibi olmuyor demi benimki krem rengi gibi damağında bişey yapışmış gibi duruyor siliyorum ilaç vermiyorum gecmiyor ya bende de var çaresizim
goker05 Zekzek bende kullanıyorum bir haftadır ama bizim dört aydır varmış damağında krem gibi ben bilemeidm ayrıca meme ucum mahvoldu hem meme ucuna hem bebeğe mikostatin veriyorum karbonatlı su da yaptım azalma göremedim henüz
BigTime Kızımın dilin üstüne de öyle çok değil ama belli karbonatlı su yapıyorum gitmiyor aynı şekil duruyor hep çözümü vaarsa bende uygularim burda beklim bari
Ctnkycmr Arkadaşlar bende mikostatin ve fungostatin kullandım kaç hafta geçmedi şimdi düzenli bi şekilde karbonatlı suyla siliyorum hafif bastırarak baya azaldı o ilaçları kullandığıma pişman oldum
Aselipekveannesi Ctnkycmr mucostatin igrenc kokuyor ah yavrum kiyamam kusuyor bazen sevemedi ama mecbur gunde 4 kez damlatiyprum azar azar damaklarindaki gecti ama dilindekiler hafif var inatcida biraz bebegim kolay kolay dokundurtmuyir kendine