Ayfermehmet Kızlar mrb 16 günlük bebeğim mama veriyorum hipp kullanıyorm ama demirsi bi koku var normal mi kokusu aptamil böyle kokmuyordu hipp şekersiz diye kullanmaya başladm ama kokusu beni rahatsız etti demir gibi oldugu için
Epifenomen-gkc Ayfermehmet Açtıktan sonra güneş alan bir yerde beklediyse eğer içindeki demir balık yağı vs koku yapmış olabilir serin bir yerde bekletin
Snhstn Evet çünkü içerisinde bütün vitamin ve demir çinko gibi şeyler var ondan korkuyor. Artık nerdeyse bütün çocuk doktorları hippi öneriyor. Tecrübeyle sabit 😊
Ayfermehmet Snhstn çok korktm ya pazartesi doktora gidicez henüz doktorla görüşmeden kendim almıştım mamayı her zaman iyisi olsn yönümdeyim ama sevdimi çocuk bilemiyorm
Ayfermehmet Epifenomen-gkc yok güneş değmesi imkansız taşın üstünde duruyor mutfakta nasıl bir kokusu var sizdekinin böyle sanki teneke kokusu gibi
Snhstn Ayfermehmet sevmiştir sevmiştir minnoş sevmese emmez ki 🤗 doktorunuza da sorarsınız içiniz rahatlar. Emin o da hipp combiotic der 🥰
Ayfermehmet Snhstn bugün tekrar hipp alayım o zaman çünkü 350 gr almıştm denemek için 2 günde bitti resmen 🤣 2 saatte bir 60 ml veriyorum