Dilaraa12 Kaancagan ay çok şükür canım maşallah benimde senin gibi önlem amaçlı verdiler 34 haftaya geldim şuanda çok şükür protein de çıkmıyor tansiyon da yükselmiyor dinlenmeden ölçünce 13 oluyor 2 dk sonra 12 11 oluyor. Beim tansiyon sorunum yok demekki olsa yükselir dü sürekli ondan mı hap bebek hareketlerini ya başlattı diye korktum
Gizemhzl Dilaraa12 aa yok benimki tam kuduruk ben uyanık oldugu ve uyudugu saatleri biliridm. Cok dua etmiştim hareketli bebiş olsun diye. Hala da öyle🤭içiniz rahat olsun ilaçla alakalı degil bebişiniz uslu olcak şnsallah🤭
Gizemhzl Ultraslan40 ay benimde 16/10du 12 gün ben öyle bir dikkst ettimki beslenmeme. Loş bir odadaydım. Telefonu tv fln hayatımdan cıkardım. cnkü aşırı ısık, coskun duygular eklempsi nöbetini tetikler. Karbonhidrat tuz hic tüketmedim. Peynir zeytini bile hayatımdan cıkardım o dönem için. hayvansal proteinide cok dikaktli tükettim. Hep yattım uyumaya calıstım. Hic artmadı elhamdülaillah degerlerim. Bende de sizin givi bas agrısı bşle yapmıyodu bu yuzdrn bir gece yattım ben hastanede birde haftam daha iyitdi size göre ani bir durumda acil sezaryen için bekliyorlardı zaten. Evde gecirdim 12 günü. Ben henüz hic kontrole gitmedim kendim için ama kalp ve nefrolojiye muhakkak görünmek gerekiyormus. Bebişten fırsat bulamadım henüz😓
Ultraslan40 Gizemhzl evet aynılarını bana da yaptılar hatta diyetisyenle görüştük uygun diyet verdiler sıfır tuz şeklinde ve hiç bir şey yiyemiyırdum açım diye çok ağladım 😢 ben iki gün önce gittim ikisine de, mutlaka git çünkü bir organa mutlaka zarar veriyor maalesef.
Gizemhzl Ultraslan40 Dilaraa12 bana 33 te 2 gğn arayla toplam 3 doz celestone yapıldı. 35+0da 1700 gr dogurdhm. Dogar ken agladı. Rntğbe edilmedi hic sadece 2 gün nazal solunum destegş aldı sonra direk kuvöz içi oksijen desteğine grcti daha 1 hafta dolmadan hem kendisi solunum yaoabiliyor hem emebiliyodu. Brn kilo bekledim. 2 kg olmadan vermiyorlar. Kuduruk oldugu için cok zor kilo aldı kılır kıpır hic duramazdı emerken bile. Sizinde bi probleminiz olmaz 2 kg geçtiyse bebek kuvöze de girmeyebilir benim bir kardesim 34+5,digeri 35 haftalık dogdu hic kuvöze gitmediler
Ultraslan40 Gizemhzl inşallh zamanında doğar, ki bayanın tansiyon problemi yok önlem amaçlı içiyor, bizimki preeklampsi olduğu iÇin erken oldu hanımefendinin sadece ara ara yükselmesi oluyormuş sanırım, o da en fazla 14. Zamanında doğacak minik kuş 🌺
Dilaraa12 Gizemhzl 33 haftalıkken gittiğimde 2 kg dedi doktor ama eksik ya da fazla çıkabiliyor ölçümler de canım 35 haftalıkken kontrole gidecem almıştır kilo umarım. Riskli haftayı atlattım çok şükür böyle giderse Bi sorun olmazsa 38 39 u bulur inşallah tansiyon iyi çıkıyor inşallah hareketleri de yavaş olmasının tek sebebi sakin Bi bebek olmasıdır sağlıklıdır inşallah
Gizemhzl Ssmmrr bende yanıtlamak istedim ben 32seklinde alıyordum. Dogumdan bir öğün tek doz aldım doktorım yavas yavas dene denişti. Tek doz aldım yine de 14lerdeydi tansşyonum artmadı. diger ögünde yine tek doz aldım degişiklik yok ama yine cok ciddi diyet yapıyorum efor harcamamaya calısıyodum fln sonra vu sekilde 31e düşürdüm. Sonrasında tansiyonum ertesi fln bu dozla yine 14lerdeydi 2*1 denedim yine aynı derksn toolam 5.gün bıraktım. Bıtaktığım gün 12/9 lara indi zaten o ilaç bende asırı aritmi ve taşikardi yapıyordu. Tansiyonumu düşürdüğü kadar ilk alısta yükseltiyordu d sanki bu yuzDen 1 hafta olmadan kesebildim ve 12 8e indi tansiyonum. Suan dogum yapalı 3 ay oldu. Uzun zamandır 10/6 tansiyonım eski haline döndü şaka gibi tüm derdi gebeliğimeydi. Birde sütten geçiyor alfames bunu düşünüp kendinizi toparlayın insallah bırakacaksınız 🙏
Ssmmrr Gizemhzl canım sutten geçiyormu bilmiyorum ben üç ay kullandım doktorum devam etmemi söyledi ben hapı bir anda bıraktığında tansiyonum birden 18 kere fırladı uyuşuyordum doktor yavaş yavaş bırakmam gerektiğini soyledimecbur kullaniyorum ama sütten geçtiğini duyunca üzüldüm bebeğime bir sknti yaratmamıştır umarim
Gizemhzl Ultraslan40 aynen birde gecmişten gelen bir böbrek rahatsızlıgı varsa bu sekilde ortaya cıkabilirmiş ancak kızımda suan dogumsal böbrek genişlemsi var. Bayram somua ameliyat olcak bugüne kadarda ropla fln ugrastık henüz 3 aylık ve telaşemiz bitmedi. Kendime zaman ayıramadım. rabbim şifasımı versin insallah
Gizemhzl Ultraslan40 evet evet suan bile 34 haftalık olmus bizler bile bir iki hafta bekleyebildik. Bebilşn prematüre olcagımı hic sanmıyorum. İnşallah term bebegi olarak dogar.
Ultraslan40 Gizemhzl canım benim Allah acil şifalar versin inşallah sağ Salim toparlanır. 🧡 seni anlıyorum, çünkü benim de oğlum 19 aylık daha 2 gün önce gittim😂 fırsat olmuyor onların hastalığından 😢
Dilaraa12 molimoli anladım canım kaça çıkıyordu da benim şuanlık yüksek çıkmıyor Bi sıkıntı olmazsa tansiyondan yine kullanmam mı gerekli ki acaba ya
Ssmmrr Ultraslan40 benimde üçüncü ayın bitti dörde girdim bire düşürdüm yeni bir bayan süte geçtiğini yazmış bilmiyordum üzüldüm biraz umarım bebeklerimizde etki yaratmaz
molimoli Dilaraa12 şöyle soylim hamileliğimde en fazla 14 ,9 gördüm tabi ilacı kullandım hep kulpanmasam yukselirdi ama ben bı hata yaptım doğum yaptıkdan sonra bı kaç gün içmedim ilacı hemen 19 20 lere çıktı büyük küçükte 11 çok kötü oldum sonra hemen başladım tekrar ilaca 3 ay daha kullandım sonra geçti çok şükür bıraktım ilaci