Tugcerylmzkerem Varmı kızlar benimki 47-48 gün surdu bi ara kesilmisti sonra tekrar basladi adet mi yoksa 40 kanamasinin devamimi bilemedim
eylulmin Tugcerylmzkerem aynısı oldu benim de. 53 gün kadar sürdü. Bittikten bir hafta sonra da adet oldum. Çok yoğun, sancılı filan değilse muhtemelen kanama devam ediyordur. İçiniz rahat etmezse bi doktora görünürsünüz
Mom070 Tugcerylmzkerem 50 küsür gün sürdü her gün yoğun şekilde değil bazen hiç olmazdı bazen leke şeklinde.
PortakalKokulum Tugcerylmzkerem Tabiki vardır, benüm tam 73 gün sürmüştü 10 gün sonrada normal adet görmeye baslamıştım
Tugcerylmzkerem Pasa27 Bende anlayamadim nedenini korkuyorum hem hem hastaneyede gidesim gelmiyor hastaliktan
Cihan Tugcerylmzkerem benim ilk doğum 60 gün sürdü 40 dam sonra iki günde bi bazen her gün oldu 55. Gün tamamen durdu
Nurish Tugcerylmzkerem canım bende bugün aynı postu açtım benimde 48. Günüm kanamam devam ediyor. Sanırım bu normal bir durummuş
Tugcerylmzkerem Nurish galiba öyle aslında benimki 47 de kesildi 3 gun gecti ama bugun tekrar gelmis cok az
Serp-26 Tugcerylmzkerem benimde öyle oldu canım kırk gün pek gelmedi sonrada duş aldıkça geldi olabilirmiş normal yani
Nurish Tugcerylmzkerem benimde öyle bir geliyor bir kesiliyor inşallah kısa zamanda normale döneriz senin sezeryan mı normal doğum mu
serebro Tugcerylmzkerem 48 gün falan sürmüştü yoğun ağrılı değilse muhtemelen kanama devam ediyor regl değildir Benim de 1 2 gün kesilmişti sonra devam etti.