Omurkumsal Kız Bebeğim 18 günlük ancak cok pişik sorunumuz mustela krem pudra vs kullanıyorum bezde değiştirdim ama çözüm bulamadm yardım lütfen
Milamoms Omurkumsal Berko hamazinc krem oneririrm kesinlikle resmen kanayan pisigi bir gunde iyilestirdi
kaymakliekmekkadayifi Milamoms ya benimde bebegim 2 ay 10 gunluk ilk gunden beri kabuk baglamis sekilde pisikliydi gecekibi 20 gun falan oldu zorla gecirdik yine tekrarladi alerjik sanirim. Kullansam hamazinc bi yan etkisi olur mu ki
Minikpandailay Omurkumsal Sudocrem iyi geliyor canım bide zeytinyağı bize iyi gelmişti. Pişik olmasa bile her iki bez alisimdan birinde Bepanthol pişik kremi sürüyorum.
kaymakliekmekkadayifi Minikpandailay nasil yapiyorsunuz brn tam anlayamadim . Mesela 1 bez degistirdiginizde hic bisey surmeden kapatıyorsunuz digerinde bepanthol mu sürüyorsunuz yoksa o aralikta da baska krem mi kullaniyorsunuz
asgg_smy14 Omurkumsal benim de bebegim de oldu pudra ve sudo krem kullandım sık sık bezini degıstırdım
Milamoms kaymakliekmekkadayifi Sanmıyorum gene de bı içindekiler kısmına bakın çok çok etkili ve iyileştirici bı krem öyle pahalı kremlere gerek yok
Minikpandailay kaymakliekmekkadayifi Yok. Mesela sabah ilk bezini alırken ıslak mendilLe temizleyip Bepanthol sürüyorum. Bı sonraki altını alırken sadece ıslak mendille temizliyorum krem surmuyorum. Bı sonraki bez değişiminde kremliyorum. Böyle işte bı krem sürüp bı surmuyorum. Allah’a şükür minik minik pisikleri oldu hemen geçti şimdiye kadar. Banyolardan öncede zeytin yağı ile yağlarım her yerini saclarinan tut poposuna kadar. Öyle
Begonvillll kaymakliekmekkadayifi evet pişik olduktan sonra fayda etmez mustela. Eczaneden ilaç almanız lazım. Brn desitin kullanmıstım
Hismom Omurkumsal merhaba henüz bebeğiniz küçük ama geçmeyen özellikle makat bölgesindeki pişik bir alerji belirtisidir. İsterseniz doktorunuza danışın
asenaaybuke Omurkumsal saf zeytinyağı diyorum başkada birşey kullanmayın mükemmel hızlı pişiği yok ediyor 11 aylık ikizlerim ne zaman pişik olsak zeytinyağ kullanıyorum anında geçiyor