12345mom kaymakliekmekkadayifi aynı şey oğlumda oldu anestol ve bi krem daha verdi karıştırıp sürdüm iyi geldi
Bskulku kaymakliekmekkadayifi makat çatlağından şüphelendiğimiz bir dönem doktor bu iki kremi vermişti karıştırıp kullandık çatlak yokmuş ama yara olmuş baya iyi gelmişti
Yelda35 kaymakliekmekkadayifi bizdede vardı doktorumuz popo deliğini açıp krem sürün dedi antibiyotikli krem verdi birde pişik kremi düzeldi
Mom084 kaymakliekmekkadayifi ne kadarlık acaba zeytin yağı faydası oluyor bizimde kabız zamanı 1 kere böyle kanama oldu nasıl korktum ama 1 w kere düzenli zeytinyağı sürdüm o geçti ve rahatladı 🤲🏻
kaymakliekmekkadayifi Mom084 2 ay 10 gunluk. Kısmi bir kabizlik gibi bisey gecirdik ondan oldu muhtemelen. Zeytinyağını popo deligine mi sürüyordunuz ?
kaymakliekmekkadayifi aylizinannesiii doktora gitmeden kullansam catlak degilse bir yan etki olur mu acaba ya
aylizinannesiii 12345mom Evet elime birer parça aldim karışım yaparak sürdüm ağlayarak yapiyordu kakasini sabah kendi kendine yapmis poposu iyileşince 😊😊😍😍😍
Mom084 kaymakliekmekkadayifi evet ama öyle içeri falan yitkeden bı pamukla üstüne zeytinyağı döküp biraz sürdük sabah akşam öyle toplandı yani oraya krem surulmesini çok uygun bulmuyorum 🙄 coook geçmiş olsun kabızlığı.ben çok çektim
12345mom kaymakliekmekkadayifi kullanabilirsiniz eczaneden alın ikisini avuç içinizde karıştırın makatına sürün rahatlasın yavrum
Mom084 kaymakliekmekkadayifi ısıtıp soğumasını bekledim bı müddet ondan sonra pamukla surmustum bizim 2 günde o catlakla beraber kanama vardı kesilmişti yinede eğer bı aile hekimini şeye veya doktorunuza danışabilirsiniz ama benim aile hekimin zeytinyagini önermişti