Hismom Bebeğim 2 ay 20 günlük günde 2-3 kez kaka yapardı. Şimdi sabahtan bu yana 4. Kakası korkmaya başladım mama kullanmıyor sadece anne sütü
Karaninannesi33 Hismom benimki de geçen gün öyle yaptı her emmede kaka yaptı mukusluydu da ama bizimki alerjik ondan tetiklicek bişey yemişimdir ben. Rengi kıvamı nasıl pütürcükler var mı içinde
Karaninannesi33 Hismom evet kaka testi yaptık enfeksiyon vs çıkmadı alerjiye bağladım diyete yeni şeyler ekledim denicem bakalım 2 gündür kaka sayısı azaldı ama mukus devam ediyor bi de katı tanecik çok az var ben de ishalden şüphelendim ama bilmiyorum
Hismom Karaninannesi33 ben sırtından yama testi yaptırdım. 5 besine alerjisi çıktı tek tek denemek bana doğru gelmiyor açıkçası bir çok alerjen gıda var. Bir testle halledebilirsiniz 🙏🏻
Karaninannesi33 Hismom doktorum doğru çıkmıyor 6aydan önce dedi ben de istedim ama bilmiyorum ısrar edeyim o zaman size de geçmiş olsın 🙏🏼
Hismom Karaninannesi33 bana da tam tersi doktorum prof çocuk alerji üzerine kendi dedi sırtında test yapalım. 12 besin denediler, 5 tanesinde çıktı. Kestim düzeldi deneyerek gitmek vakit kaybı gerçekten