larabayba Bebeğim 1 ay 8 günlük akşam 7 de uyanıyor hala bu saate kadarda uyumamış hep emmek istiyor doymuyor mu bilmiyorum ama kakasını çişini de düzenli yapıyor napıcağımı bilmiyorum emzik de tutmuyor sancısı vardır diye metsil damla verdim oda yok
Toprak2509 larabayba yani biryerde doyar ve bırakır doymuyordur. İlk ay kilo alımı nasıldı Yada kucak istiyordur ben 3 ay kucagımda tuttum sırf uyusun diye.
mltmkrkl larabayba canım ilk başlarda sürekli meme de kalmak isterler ama başka bir sıkıntısı vardır mutlaka ufak daha uyanık oldugu süreden çok olmalı uyudu zaman
azra1616 larabayba gaz oluyor çocuklarda bi de sürekli emme benim kızımda vardı emzik verdik ve nurse harvey’s kullandık iyi geldi azıcık sabır bi iki haftaya geçer umarım
larabayba Toprak2509 doğduğunda 2.800 kilo kaybı yaşadı 2.500 yarım gün yoğun bakımda kaldı çıktı şimdi 1 ay 8 günlük bir kaç gün önce aşıya götürdüm 4.5 kilo olmuştu
larabayba mltmkrkl hala uyanık altını açtım çişini de yapmıştı başım kazan gibi dünden beri uyanık napıcamı da bilmiyorum
larabayba @Sevdamavi ondan önceki gece saat 3.48 de falan uyudu 5 te katlı artık ger saat başı kalktı sonra dün sabah işte banyosunu yaptırdım öğlen 3 saat falan toplasan yattı yatmadı hep 15 dk bir kalkıyordu en sonra akşam 7 de kalkmış şu saate kadar