Tugcem Defnecim merhaba benim doktorum 2.ayında aynısını söylemişti 3. Ayda yapılan şu aralar Türkiye’de olan b tipi doktorunuza güvenin bizde 3. Ay kontrolümüzde yaptıracagız🙏🏼
Dasdili Defnecim biz 3. Ayda rota ile birlikte yaptırdık. Birkaç saat sonra çok huzursuzluğu oldu ve iştahsızlık.
Gizemduru Bizim doktorumuz uzun uzun acıkladı biz 13. ayda yaptırıcaz eger bir sağlık çalısanı degılsenız yada cocugunuzu kreşe bırakmak zorunda kalmıyorsanız cocugunuz evde normal buyuyen bır bebekse gerek gormedı cunku o mikrobu almaz dedı bide o yapılan aşı suan 6 yıllık bır aşıymıs dunya uzerınde ıngıltere ve bır ıkı ulkede kullanılıyormus fakat bu 13. Ayda yaptırıcagımız aşının 20 yıl oncesi bır gecmısı varmıs baya doktorum bılgılendırdı benı ıstersen b tıpı olan bı dozunuda yaparız dedı suan sadece onun 20 yıl sonrakı etsını bılmıyoruz dedı onyızden bizd 13. Ayda yaptırıcaz menenjıtı
Erselinannesi Defnecim 9 ayda yaptırdım. Baya sarstı benim oğlumu hem dış hem aşı zor geçti ilk defa bir ası da bu kadar zorlandi