ymn Kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?benimki memede dalıyor ama yerine yatıyorım hemen uyanıyor😢belki değişik birkaç teknik öğrenebilirim sizlerden
ipek3407 ymn keşke olsa sallamaya alıştırmam dedim ama alıştı 6 aylık ve felç geçiriyorum sallamaktan sinir krizine giriyorum
Mer2626 ymn benimkide sallamayla uyuyor ama beşiğe yatırırsan öylee uyumuyo Önünü ve arkasını yastıkla destekliyorum kendşni kucakta hissediyor dalıyor uykuya Sıkışık yerlerde uyumaktan zevk alıyor 2 ay 5 günlük 🙃
KlncA ymn memede dalma + kucakta 15-20 dakika gezmekle bellllki uyuyor 😁 uyumadıysa gezmeye devam 😁 ayakta veya beşiğinde sallamaya alışmadı kucağımda gezdirerek uyutabiliyorum sadece ve 2 aylık 😊
ymn KlncA peki gezerken gene meme İstemiyor mu?benimkş memede dalınca bi 5 dk sonra irkilip gene sarılıyor memeye.kısır döngü😑😑kucağımda uyuduğu kadarıyla kalıyor işte
Humus ymn onceden pusette sallardim simdi hamakta salliyorum. Sallamadan uykuya gecemiyor. Aman uyusunda nasil uyursa uyusun modundyaim. 😂 benide sallasalar benimde hosuma gider. Onunda gidiyor salliyorum bende 😂😂
ymn Humus ya benim de kucakla memede emerken uyuyor sanırsın derin uyudu,yerine yatırıyorum hop uyanıyor.irkiliyor.53 günlük bu ara.evet ben de aynı moddayım bi şekilde uyusun ama İşte nerde hata yapıyorummm max 5-6 dk da açıyor gözleri yatırınca
merve5561 ymn emziriyorum uykuya geçiyor emzirirken sonra kucağımda evde dolaşıyoruz iyice dalana kadar 6.5 aylik kızım artik yoruyor kucakta dolaşmak ama başka uyumuyor
zehyag61 Hepimizin ortak sıkıntısı galiba🤣 kucağımda öyle bir uyuya kalır bazen derim tamam koyabilirim yerine koymamla uyanır 😂😂 napalim anneler alışacağız onlar kucağımızı istiyor sadece😍❤️
ymn Sevgi1 ya canım o konu derin yara bende sorma😢çok istedim hatta her çeşidini aldım daha hamileyken .hiçbirini almıyor atıyor 5-10 sn de.bi de öğürüyor😑
Papatyam ymn yerine çok yavaş koyduktan sonra poposuna pat pat vurun, bi yandan pi ş pi ş yapın. Bazen böyle yapınca da devam etmiyor uyuma ya . O zaman mecbur ayağım da sallıyorum. Küçük bi yatağı var onu bacağıma koyup sallıyorum. Sonra o yatak la birlikte kaldırıp beşiğine koyuyorum annem veya eşim ile.
ymn Papatyam bir ara poposuna vuruyordum şimdi bıraktım sanı uykusu açılıyormuş gibi geldi.yeniden deniyim :)işte ayakta denedim birkaç kez ama olmadı istemedi ağladı.ya daha çok ısrarcı mı olmalıyım?çünkğ inanın memede kucağımda resmen dalıyor derin ,yatırınca noluyor anlamıyorum 😑😑
Alyabebek_2419 ymn uyku düzeni 1 aylık olduğu için malesef yok ama bu saatler gelince kızıma birşey oluyor illa meme emerek uyumak istiyor saatlerce memede duruyor sırf ağrısından artık yatamıyorum
ymn Alyabebek_2419 evet zaten uyku düzeni 3 Aydan sonra oluyormuş,şimdi nasıl uyursa uyusun diyor uzmanlar.işte biz de 53 günlük olduğumuz için hep memedeyiz ve aynen sırtım çatlıyor sanki benim de😞bi de benimki memede baya baya uyuyor ama yatırınca yerine yok İşte hemen açılıyor gözler sanki alarm var😑
Ladyofdark Ilk 1 ay benim oğlum da göğsümde uyuyordu emerken uyuduğunda göğsümü çıkarıp emzik veriyodum biraz daha göğsümde o kokumla uyuyunca yatiriyodum irkilse de emzikle tekrar daliyodu.