Alyameltem Kanguru kullanan anneler kanguru almayı düşünüyorum bebeğim 3 aylık kız bebek solomom kanguruya baktım ama karar veremedim memnun olduğunuz sağlam kullanışlı bir kanguru var mı? https://ty.gl/5k7o4znqf bunu beğendim bundan memnun olan var mı?
Senizinc Alyameltem mamadusbaby aldm bnde yeni bebegim 4 ay 11 günlük rahat kullanıyorum baya alıştık
Seyma_29_ Alyameltem solomombaby kullanıyorum heryöne modelini bel destekli memnunum. Mamadusbabyde baya araştırdım solomombaby ile hemen hemen her özelliği aynı ben bi fark göremedim ve solomombaby almaya karar verdim gayette memnunum
Nefes1490 Alyameltem ay ben ikababy diye bişey aldım meğersm bacak koyma kısmi yokmuş öyle kaldı elimde
Alyameltem Seyma_29_ her yöne kullanılıyor sanırım dimi linkte attığım çok anlamıyorum ilk bebeğim bu o yüzden sormak istedim
Nefes1490 Alyameltem edemem ki doğum yapmadn önce almistm ee dogumda yaptm yani anlican aradaki süreç çok fazla ya bn salak hbi bakmadm resimde ayak kısmı var mı yok mu diye bnm hatam
Elif-ecre Bende manası her yöne var canım. Almak istersen resim atarım. Fiyatı da 100₺ düşünüyorum. 😄😄 araya kaynadım kusura bakma.