Nisnis Ben de Çiğdem hoca ile Çukurambar koru da Doğum yaptım. Çiğdem hoca çok tatlı kadın ama çok yoğundu. Neredeyse doğuma kadar her gidişimde bebeğin adını sordu ne koyacaksın diye. Cevabımı hatırlamadığı için. Hastaneden hiç ama hiç memnun kalmadım. Doğumda beni kırık masaya yatırdılar ardiye gibi bi odada yer yokmuş. Hem havada asılı kalıp geç de ıkınmaya çalışıyordum. Ama anlaşmalı fotoğrafçıları çok iyiydi onlar Doğuma kadar çok destek oldular bana. Her şeyi ebe yapıyor zaten. Ebe de suratsızın biriydi ilk kez gördüğüm. Doğum başlayınca çiğdem hoca geliyor. Bana dedi ki vakitsiz ıkındırmışlar varislerin çıkmış. Çok zordu çok. Güya epidural yaptılar ama sıfır etki. Çatır çatır doğurdum sadece dikişleri hissetmedim. En son nolur beni sezaryene alın diye bağırarak yalvardım kaç sefer bunu duyunca da çiğdem hoca suratını astı doğum sırasında videolarındaki gibi güler yüzlü değildi. Para konusuna gelince, özel muayenehanelerde Doğum anlaşması yaparsanız hastaneye ekstra para ödemezsiniz ama tabi yaptığınız anlaşmaya bağlı bunu ancak yeni Doğum yapanlar bilir. Ya da arayıp sormanız gerekiyor.