Sevgi1 Bir haftalik bebeğe emzik verilr mi çok ağlıyor bazen susmuyo bı kere verdik begendi emiyo ama bilmiyorum zararli olur mu
BabyGirl Sevgi1 ben de veriyordum özellikle uykuya geçişlerde ama asla vermemem gerektiğini öğrendim meme reddi yapıyormuş
Sevgi1 BabyGirl ya evet vermek istemiyorum küçük daha sadece çok agladigunda ve çok tok olduğunda memede sıkıldında veririm dedim alcam olmazsa bilmiyorum
BabyGirl Sevgi1 günde 3dk bile verseniz meme reddine sebep olabilirmişsiniz bilginiz olsun sonra canınız yanmasın ☺️
AselZeynepli Sevgi1 keşke doğduğu gün verseydim diyorum 8 aylik oldu hala beni yalancı meme gibi emiyorr yalanci meme de almiyorrr
Sevgi1 AselZeynepli aynn bu da öle bı saat emzirdim hala meme arıyo bırakınca agliyirdu verdik emzik aldı hemen ama korktum meme reddi yapar fln demişler bide alisinca sürekli ağzında emzikle mi gezcek 😱 çok komik olur
Hilalak00 Sevgi1 karnını doyurduktan sonra ver zaten emzıgı meme reddi yoksa 2 yaşa kadar emmelıymıs emzık Kulak kasları gelısırmıs
Sumeyyee Sevgi1 yok yapmadı bizde. İlk aylarda zaten 2 saatte bir emziriyodum şimdide aç olduğunu yine anlıyorum yani kaç saat önce emzirdiğime göre tahmin edebiliyorum zaten almıyo emziği açken ağlıyo
Emosmeva Elfidam ozamanda agzina baska seyler verirlermis babannem anlatr dulbente biseyler sarip verilermis agzlarina 🤣
Karakiz Sevgi1 dogdugu gun verdiler kendime gelememistim bide erkn digunca hmn verdiler iyikide wermisler sikinti olmz cnm emdigi surece bisey olmz 😉