Esinaktepe1 Merhaba hanımlar bir sorum olacak emziren annelere kızım 3 bucuk aylık ve benim önceden de göğsüm baya büyüktü doğumdan sonra 100d falan oldu emzirdikten sonra küçülür diyorlar küçülürmü sizce yada emzirip sonradan göğsü küçülen varmı? Küçükmezse ameliyat olmayı düşünüyorum 🤔
Gamzeli2206 Esinaktepe1 emzirdikten sonra küculmuyor ama sönüyor bütün annelerin hayalidir diye düşünüyorum şöyle bı gerdirme ameliyatı
kisgunesi-0102 Esinaktepe1 küçülüyor evet hatta balon gibi sönüyor ben zaten küçük goguslu biriyim emzirme bitince daha küçüldü ve söndü yani biri farklı biri farklı oldu ay sinir oldum bak kendime 😥😂😂
Annepandaa Esinaktepe1 ben bekerken gögüslerimi yaptırmış bir anne olarak 😁 şuan gögüsleeim gülle gibi kocaman oldu.
Mina_momy Bebegim_28 merhaba bende şeyi soracaktım ya , mesela 75c takıyorum ama sutyenin kulplari düşer ya sürekli benim öyle oluyor sürekli omzumdan düşüyor acaba kalıbı mi büyük geliyor A veya B mi almalıyım, ayarladigim halde illa oluyor ya
Esinaktepe1 Bebegim_28 bana bir çocuk daha yap sonra küçültürsün diyorlarda o kadar dayanırmıyım bilmiyorum gün geçtikçe büyüyor asla küçülmüyorlar
Esinaktepe1 kisgunesi-0102 peki ne zaman sonra sönüyor acaba ayy küçülsün de sönsün çünkü artık sütyen bulamıyorum 😭
SonSerce Havası inmeye başlayan balon gibiler sönük porsumuş, ilk başlarda çok güzellerdi kocaman sert dik 😅 27 aylık oldu hala emiyor sabahları damızlık danam 😂
Annepandaa Esinaktepe1 evet. Çok kiloluydum önceden zayıflayınca çok sarkmıştı. Dikleştirme ve küçültme olmuştu ama artık hiç oldu 😁 neyse bakalım emsinde minnoş. Yapcak bişi yok. Belki 2. Çocuktan sonra tekrar yaptırırım.