Sevdamavi Kızlar benim kızçem 2.5 aylık bugun kaynanam kafasına baktı düzleşmiş dedi.sürekli sırt üstü yatırıyorum kendi saga sola çeviriyor kafasını cok hareketli.canım sıkıldı doktora da 15 gün sonra götürcem siz de de oldu mu kalıcı mı?ne yapmam lazım
Eymen14 Sevdamavi Bizimde çok düzdü sağ tarafında vardı düzlük doktor 2 yaşına kadar kafa gelişimi devam eder dedi bir sağa bir sola yatırdım düzelme oldu hala devam ediyorum
blself33 Sevdamavi Evet sürekli sırt üstü yatirinca kafada duzlesme oluyor ben en başından beri bı sağına bı soluna yatırdım kusarsa falan nefessiz kalmasın diye kafasına yaradı yuvarlak büyüdü doktorun yapacağı birşey yok o da en fazla tavsiye verir sizde artık bir sağ bir sol şeklinde ilerlerseniz şekil alır sıkmayın canınızı daha küçük hâlâ yumuşak kafası ama devam edin kızım kafasını düz yapsa bile ben yastıkla arkadan destekleyip mutlaka yan yatiriyordum
Duriskonunannesiii Sevdamavi düzkafa yastığı filan var da kafa yapısı genetik belli bir süre sonra kendisi oturuyor benim kız doğdupunda kanalda kalmaya bağlı uzaylı gibiydi kafası herkes bu ne ya filan diyor fotoğrafımız bile var çok komik sonra kendiliğinden düzeldi
Duriskonunannesiii Sevdamavi bu arada ben de nasıl yatırırsam yatırayım hep düz yatış yapıyordu sağ sol dönmüyordu
Sevdamavi Eymen14 canım sola yatırsam da saga yatıyor kafası sürekli hareketli uyurken de ne yapcam şaşırdım sag taraf düzleşmiş gibi
Eymen14 Sevdamavi 2 aylıkken olmuştu bizim şimdi 6 aylık kendi dönüyor düz olan yerine yavaş yavaş düzeltir
blself33 Sevdamavi aşkım reflüsu var diye mi rahat etsin diye mi yatiriyorsun reflüsu falan yoksa binsure düz bir yerde arkasını yastıkla destekleyecek türden yatirsan olmazmi
Fatma66 Sevdamavi bize de söyledi arkasına destekli yatırın dedi 1 yaşıba kadar toparlar dedi öyle deneyebilirsiniz
Sinem92 Sevdamavi doğduğundan beri yüz üstü yatırdık kendi kafasını sağa sola çevirdi, eğer sırt üstü yatırcak olursam da düz kafa yastığı koymuştum her seferinde başının altına. Sizde deneyin daha değişip şekillenir kafa yapısı merak etmeyin
Sevdamavi Sinem92 ben de alayım o zaman kuzum kafa yastıgı yüz üstü yatırmak riskli diyor doktorlar ondan korkuyorum reflü yatagında yatırıyorum
hayatbuiste Bizimkinin kafası da uzuyordu. Zamanla mis gibi yuvarlak oldu. Hiç sorun etme. Zamanla normal şeklini alacak
Sevdamavi blself33 doktor başı yüksek olsun reflü yatagı al dedi kuzum 2,5 aydır reflü yatagında yatıyor kusması felan da yok
blself33 Sevdamavi Aaa neden acaba benim doktor hiç öyle birşey dememisti eee öyleyse çok güzel canım bı sure başka bi yerde yatır istersen Bebeğin özel bı durumu yoksa halbuki iki yaşa kadar yastık vs onerilmiyor
Sevdamavi blself33 beşikte yatırırsan da başını yükselt dedi canım kusmadan boğulmalar yaşanıyor ya Allah korusun
blself33 Sevdamavi Anladım canım Allah korusun ama dediğim gibi benim doktorumda reflü yastigi demedi direk sağ sol yatır dedi yana doğru kusarsa aksin boğazından gitmesin ben bu şekilde önlem almistim