Hakanrabia Arkadaşlar 5. ay da bebeğin illa dönebiliyor olması mı gerekiyor benegim çok nadir saat gibi yarım tur atıyor ama altıni üstüne ya da yana dönemiyor, ne yapsam çok kucakci ondan mı ?
Annesininkuzucugu Hakanrabia inanır mısın benim nbebegim tam 8 aylıkken dönmeye başladı 🤣çok kafaya takmamak gerek
CeylanEbrar Hakanrabia benim ki 5.5 aylıkken dönmeye başladı tam anlamıyla her bebeğin gelişimi farklıdır sabırlı olun☺️
_elmaliturtam Hakanrabia yok canım ya hiç sıkıntı yapma 7.ayda da dönen var.. benim kızımda 5ay15gunluk sanırım ilk dondugunde 4bucuk aylıktı .. birkaç gün gösterdim elimle destekledim kendi yaptı.. ama dediğin gibi aşırı kucakci bir bebek ve asla yatmayı sevmiyo. Şimdide çok nadir dönüyo kendi istiyince kafana takma.. yatmiyosa yapmaması normaldir
BalarisiYusra Annesininkuzucugu benimde 8 aylıkken 😀 altını değişemiyorun artık hemen dönüp kaçıyor 😂
arzunur Hakanrabia benimkinde hiç hareket yoktu 5 ay 4 günlükken birden döndü yani 4 gün önce 😂 sürekli dönüyor o günden beri
Hakanrabia Sağolun kızlar ne bileyim uygulamalarda filan döner yazınca dedim acaba neden olsun bişey olmasında beklerim 🤲😍
patilianne Hakanrabia geç kalmış sayılmaz 5bucuk aylıkken dönmeye basladı oğlum bir haftadır sürekli dönüyor uykusunda bile dönüp kendini uyandırıyor