DDERYAA Kızlar yardımcı olurmusunuz? KıZım şuan tam 6aylık ve ilk olarak ek gıdaya ne ile başlamalıyım ne ölçüde başlamalıyım yardımcı olurmusunuzz. 🙏 lütfen ..Doktorumuza daha gidemedik kapanma dolayısıyla yardım ederseniz bilgileriniİzi paylaşırsanız sevinirim
CeylanEbrar DDERYAA ev yoğurdu 3 gün kuralıyla sonra patates,havuç,kabak en son meyve yoksa sebzeyi sevmez bebeğiniz
Nuraykacar DDERYAA Canım ilk onve yoğurtla üç gün kuralına uyarak baslamalısın dahah sonra sebze püresi meyve püresi üç gün kuralına uyarak basla alerjisi yoksa arttırarak devam et
Annesininkuzucugu DDERYAA bir tatlı kaşığı yoğurtla başla, sonra haşlanmış patates ,havuç, balkabağı falan 3 gün arayla ver alerji yapar mi diye..kivamini anne sütüyle yumusat…tadimlar bitince karıştır ver..zeytinyagi 1 damla damlat kabızlık için..
arzunur DDERYAA ben 5 aylık olunca başladım ev yoğurduyla ilk gün çay kaşığı, 2. gün tatlı kaşığı, 3. gün yemek kaşığı kadar verdim. Bugün havuca geçtik yine 1 çay kaşığı verdim. Bu şekilde gitcez
DDERYAA arzunur söylemek istedigim ölçüler bunlar gibiydi teşekür ediyorum.ilk gün kaç ögün olarak vermem gerekiyo peki yogurdu