_elmaliturtam Kizlar merhaba 5ay15gunluguz yaklasik2aydir belki daha fazla cokkk fazla salya akma durumu var bebeğimde şimdi yazı okudum Reflü veya bağırsak sıkıntısı durumlarında da oluyomus .. aranızda bunu yaşayıp doktora danışan var mi
Biscolataerkegim _elmaliturtam Reflümüz vardı diş de geç çıktı ama salya dediğin gibi çok erken başladı. Reflünün salyaya sebep olduğunu bilmiyordum 🙄
Emelzy _elmaliturtam oğlumda salyalı ama hiç düşünmemiştim reflüyü araştırma gereğide duymadım normaldir diye ama 6. Ay içindeyiz epeydir de salyalı dr.umuzla görüşmeliyim demekki 😕
_elmaliturtam Biscolataerkegim burada yazıyordu öyle okudum bende sorayım dedim.. aşırı salyalı kızım yaa sürekli elleride ağzında gerci
_elmaliturtam YazarAnne bende hiç sormamistim şimdi yazı paylaşılmış happykidste oyuzden bir buraya yazayım dedim
Biscolataerkegim _elmaliturtam Doğrudur öyleyse.. Belki de erken diş çıkaracaktır. Reflüsü varsa reflüde düşündürür veya kakasinda gördünüz mü kıl kurdu falan? Kilo alımı nasıl genel de bağırsak oldu mu kilo alımıni engellemiş
_elmaliturtam Biscolataerkegim yok hayır görmedim şükür. Reflüsüde yok.. kilo alımı da 400-500gr arası belkide bir sıkıntı olduğuna değildir.. insan okuyunca meraklaniyo ille
_elmaliturtam Emelzy valla bende bilemedim yaa doğaldır diye düşünüyodum da reflumuz vs yok ama insan düşünüyo illa