Metehan123 Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyo 1.5 2 saatte bi yarım saat 40 dk kucağımda kalıyo haliyle yoruyo beni gündüz neyse de geceye göğsüm boşalıyo sütüm kalmıyo mama vermek zorunda kalıyorum var mı süt artırıcı tarif damla vs olan
Tazeanne3434 Metehan123 rezene süt yapmaz derlerdi ama yanlış bence hergün düzenli rezene içerdim bi fincan göğüslerim balon gibi olurdu bugün içmedim süt yok tavsiye ederim hem gaz içinde faydalı
Annepandaa Metehan123 bizde 34 günlüğüz. Tavuk suyuna çorba çok süt yapıyorr..bolca su ve uyku. Birde süt arttırmak için su içiyorsun emziriyorsun su içiyorsun sonra gögsünü sağıyorsun. Bu işlem sayesinde beynine süt yetmiyor sinyali gidiyormuş ve süt artıyor .
Yengecanne_ Metehan123 göğüsleriniz yumuşadı diye neden mama veriyorsunuz ki.40 ı çıkınca gece uzun uyumaya başlayacak ve süt birikicek.Zaten birikmesini beklemeye gerek yok göğsünüzü uyardıkça süt artacak
Bademll_eda_ Maliki merhaba, haşlanmış dutu yememiz gerekiyor mu yoksa suyunu içsek yeterli mi🥰 bilginiz var mı
[silindi] Hurma bol su ve kuru incir çok sut yapar Bidde hurmayi ve kuru inciri kaynatin dilerdeniz icine tarçın ve karanfil koyun sut yapar
Metehan123 Biittercikolata humana içiyorum evet faydasını görüyorum onunla emzirebiliyorum o da olmasa hepten çöl benimkiler
Bebegimm1 Biittercikolata https://www.e-bebek.com/humana-still-tee-emziren-anneler-icin-cay-200-gr-p-xyz-6966954 bu caydan mi bahsediyorsunuz
Metehan123 Mumsyyy onu merak ediyodum alıp denemek için şu balram bi geçsin de alıp deneyim hemen tadı nasıl umarım berbat değildir
Utkucan Mumsyyy yalnız onun bir kutusunda 22 adet küp şeker var ve dehşet kalorili bir içecek çok sağlıklı değil
yagmurum_53 Bol bol sğ için onun yanında yatmadan ben sütlaç yiyordum aşırı süt yapıyor hala daha yiyorum. hurma tüketiyorum gün içinde çok işe yarıyor bide profiterol yiyordum bide anne açayı içiyordum
Maliki Bademll_eda_ yiyin hasladkdan sonra uzerıneds ceviz koyun yiyin baya etkıli incir ceviz o’da etkili yumurta haslayn yesıllıkle beranee yiyin ama bol su sütunu artacak bn bes aydr emziriyorum arada azaldgnı düşündümde hemen bu yöntemler devam
cankuzularim Bademll_eda_ taneleriyle beraber yiyin 5 yemek kaşığı dut 2 bardak su da haşlayın 10 dk her gun bir kase cikio zaten tarihten taze taze yiyin fiskiracak😀😀😀 6 ay yedim her gun
Mumsyyy Utkucan evet sekersiz olanindan almis esim yesil paket daha az kalorili yaziyor icerigine bakmadim, ama sut alerjisi basladi cocugumun, oyuzden ara verdim ben malta, 2 bucuk ay kullandim ama, bilmiyordum bu arada okadar seker oldugunu:(
Utkucan Mumsyyy malesef yeşil kutusuda aynı şekilde Instagram da gıda dedektifi var o sayfa inceleyip paylaşıyor çok sıkıntılı bir içecek o ama joker üretmiş birde aynı tarzda bişey onda şeker yok hurma ile tatlandırılmış yeniden başlarsanız falan jokerdekini değerlendirin derim