Zeynikk Merhaba kızlar teharet alırken vajinamda etlime et parçası geldi sonra aynadan bakınca vajinanın içinden dısa doğru sarkmış üç tane ucu sivri et parçası gördüm bü fikri olan var mı
YagmurSelin Zeynikk Ya bende de var öyle birşey ama hep vardı çok sarkmış değil ama var yani sezaryen yaptım doğumu ayrıca
Zeynikk Bebegimmmm yok makatta değil vajinanın iki dudak arasında yani vajina girişinde içten dışa sarkmış
Zeynikk YagmurSelin netten baktımda şimdi kızlık zarının kalan parçaları olabiliyormuş doktoruda şiödi bayram tatilinde rahatsız etmek istemedim bayram sonradı gidip bi görüncem
bidibidibidi Zeynikk bende de vardı canım 2 tane. Doktor kızlık zarı zamanla toparlar demişti. En son kanamıştı biraz acile gittim ( vajinal doğum yaptım) dikişlerden kalan doku fazlalığı olduğunu söylemişti.
Balperisi Zeynikk kızlık zarının parçaları olabiliyor evet doktorum söylemişti normal doğum yaptım bende de aynı durum vardı. Endişelenmenize gerek yok lokal anestezi ile bir kaç dikiş atıyorlar kendiliğinden düşüyor