Karakaya7 Ah kuzum kiyamam
Yıpratıcı bir süreç gercekten
Suan havalar sıcak olduğu için Terlememesine ve yeterli sıvı alımına özellikle dikkat etmelisiniz
Lutfen toza, sigara dumanına, parfüme, deterjana ve buna benzer kokulara bizzat maruz kalmasın. Eger evde sigara içen varsa, yanında sigara içmemek bir yana, sigara içtikten sonra üzerine sinmiş kokulu kıyafetle veya ellerle dahi yanına yaklaşmasın. Benim esim sigara sonrasi üstünü değiştirmeden alırdı kucağına falan, doktor kesinkez uyardı, bronsit alerjik nedenlerle oluşur genelde, en ufak toz, nikotin kalıntısı, duman bile onu tikayabilir dedi.
Bebeğimin yanında yaklaşık 6 ay supurge makinesi açmadım, bu da doktorun üstünde durduğu bir uyarıydi
Evin içinde çamaşır kurutmadik, ıslak nemli bir sey bırakmadık.
Besiginin altında biriken tozları günlük çektim bir süre yine.
Bu dönemde çok hassas oluyor ciğerler, bunların üstünde durursaniz daha kolay atlatir, suan onu tıkamaya devam eden bir durum olabilir, onu keşfedip ortadan kaldırırsanız rahat ettiğini gozlemlersiniz
Ama umutsuzluğa kapılmayın, o hirilti bir şekilde geçecek ve illa ki normale dönecek Allahin izniyle
Beslenmesinde de bu aralar alerjik ürünleri azaltmaya çalışın derim, çünkü besin alerjileri de bronsiti tetikler.
Ve banyo yaptırırken buhar içerisinde kalmamasına dikkat edin
Cok hızlı hareketlerden, uzuun süreli gülme ve aglamalardan da uzak tutmaya çalışabilirsiniz
Balgam masajıni youtubedan izleyip uygulayabilirsiniz
İnşallah iyilesir bir an evvel, cok gecmis olsun🙏