ugursuzsafiye Goktugggg dun doktorumuza dedim benim kediye alerjim var ve evimizde kedi var diye ha ben habire hapsuruyorum Sende ne varsa cocuktata olabilir ama 3 yasindan once alerji testi yapmiyoruz dedi🤦🏻♀️ Bende burda bekliyim
seleno Goktugggg vall canım benim bebeğim atopik dermatit doktora toza falan da alerjisi olabilir mi demiştim atopik olan vücut ev tozu ve akarları da vücuda çeker dedi sanırım toza alerjisi falan olunca çok hapşırıyorlar
OzgeKaratas20 Merhabalar ev tozuna alerjisi var oğlumun burnu tıkanıp grip moduna geçiyordu öyle diyeyim
OzgeKaratas20 Goktugggg hayır kakasında birşey yoktu 14 aylıkken anladık biz çok geçmiş olsun bu arada
Goktugggg Fevziyeakdmr Bende öyle biliyorum ama deri testi yaptırdık besin alerjisi çıkmadı doktorumuz bu alerjiden dedi testin yanlış olma ihtimali varmıdır acaba
ugursuzsafiye Goktugggg ne biliyim valla bende sasirdim.. Dogdumuzdan geri pisigi gecmedi belki o bile bi alerjidir.. Yurtdisindayim belki buranin seyleri boyledir🤷🏻♀️ yanlis cikabilir sonuc diye de dedi ama bilmiorum
Goktugggg ugursuzsafiye yanlış çıkma ihtimali varmış ama 3 yaş geç bence tam bilgim yok ama besin alerjilerinde diyet veriyorlar çocukluk çağı besin alerjisi ise zaten çoğu bir yaşına kadar geciyomus 3 yaşı bilemedim.